"Benvinguts a la família", premi eMe 2018 a la millor sèrie espanyola

"Benvinguts a la família", la comèdia d'humor negre produïda per Filmax (Arca Audiovisual) i creada per Pau Freixas i Iván Mercadé, que cada dilluns és líder d'audiència de la seva franja, ha estat guardonada amb el premi eMe 2018 a la millor sèrie espanyola

En la segona edició dels premis eMe la sèrie "Benvinguts a la família" que TV3 emet cada dilluns s'ha endut el guardó a la millor sèrie espanyola. En aquesta categoria hi competeixen sèries de producció estatal que s'han estrenat durant el 2018 i que s'han pogut veure en l'àmbit espanyol. Aquesta producció hi ha pogut competir perquè el 27 de juliol es va estrenar a Netflix. Era la primera vegada que aquesta plataforma adquiria els drets d'estrena única a tot el món d'una ficció de Televisió de Catalunya.

Els premis eMe, que organitza el compte de Twitter @ColeccionTV, consten de tres fases: en la primera es publica un llistat dels precandidats en totes les categories; en la segona es vota a través del web, d'on surten els quatre programes més votats de cada categoria, i en la tercera els nominats són votats a Twitter en una enquesta pública. "Benvinguts a la família", que en aquesta última fase ha obtingut un 65% dels vots, ha competit en la categoria de millor sèrie espanyola del 2018, juntament amb "Arde Madrid", "Cuéntame cómo pasó" i "Fariña".

TV3 emet actualment la segona temporada de "Benvinguts a la família", que consta de 13 capítols de 50 minuts, que s'emetran, fins a mitjans d'abril, cada dilluns a les 21.55.

#BALFTV3

tv3.cat/benvingutsalafamilia
facebook.com/benvingutsalafamiliatv3
twitter.com/BALFTV3
instagram.com/benvingutsalafamilia_oficial