"Benvinguts a la família", la sèrie d'humor negre de TV3.
"Benvinguts a la família", la sèrie d'humor negre de TV3.

"Benvinguts a la família" i "Pau, la força d'un silenci", nominades al Seoul International Drama Awards

La sèrie d'humor negre de TV3 "Benvinguts a la família" ha rebut dues nominacions, al Millor director, Pau Freixas, i a la Millor Comèdia. En la 13a edició dels Seoul Drama Awards.

La comèdia d'humor negre protagonitzada per Melani Olivares "Benvinguts a la família", que TV3 va estrenar el 22 de gener i narra la història de tot el que pot arribar a fer una mare per tirar endavant els seus fills, ha rebut dues nominacions al Seoul Drama Awards: al millor director, per Pau Freixas, i a la millor comèdia. La sèrie de TV3 "Benvinguts a la família" està produïda per Arca Audiovisual (Grup Filmax) i compta amb la producció executiva de Pau Freixas i la direcció argumental d'Ivan Mercadé. La sèrie consta de 13 capítols, de 50 minuts de durada, i es va emetre durant el primer quadrimestre del 2018.

D'altra banda, l'actor Joan Pera està nominat a la categoria de millor actor pel seu paper de Pau Casals en la coproducció "Pau, la força d'un silenci". A la pel·lícula, dirigida per Manuel Huerga també hi intervenen Nao Albet, Carme Sansa i Marc Cartes. És una coproducció de TV3, Minoria Absoluta i Euskal Telebista, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, el Centre National du Cinéma et de l'Image Animée, la Région Occitanie i Slot Machine.

Els Seoul Drama Awards, el festival de drames més veterà del món, va néixer fa tretze anys amb el propòsit d'introduir drames d'altres països a Corea i viceversa. Actualment és reconegut arreu. Enguany hi competeixen 250 treballs de més de 50 països.

tv3.cat/ficcioicinema

Anar al contingut