"Beach House", amb la participació de TV3, s'estrena mundialment al Mammoth Film Festival

"Beach House", escrita i dirigida per Hèctor Hernández Vicens i amb la participació de TV3, tindrà la seva estrena mundial al Mammoth Film Festival (Califòrnia).

Protagonitzada per Albert Carbó, Francesc Colomer, Martí Atance i Nina Guseva, tindrà la seva estrena mundial a Califòrnia, als Estats Units. Catalogat per mitjans com la revista Variety com el petit Sundance californià, el festival s'ha convertit en un dels principals punts de trobada hivernals per a cineastes i distribuïdors.

"Beach House",escrita i dirigida per Hèctor Hernández Vicens ("El cadàver d'Anna Fritz) i protagonitzada per Albert Carbó ("Didi Hollywood"; "La Pecera de Eva"), Francesc Colomer ("Pa negre"; "Vivir es fácil con los ojos cerrados"), Martí Atance("El Pallasso i el Führer"; "Merli: Sapere Aude") i Nina Guseva("Better than us"), tindrà la seva estrena mundial al Mammoth Film Festival, a Califòrnia, als Estats Units. 
 
Amb l'espectacular ciutat de Mammoth Lakes com a teló de fons, el Mammoth Film Festival tindrà lloc entre els dies 2 i 6 de març als Minaret Cinemas i The Village Lodge. L'edició del 2023 acollirà l'estrena de nombroses obres, interpretades per artistes de la talla d'Emile Hirsch, Diego Calva, Jason Patric, Thomas Jane, Luke Hemsworth, Nick Cassavetes, Michael Madsen, Quentin Tarantino o John Travolta. 
 
"Beach House" és una producció de Zabriskie Films, Visualsuspects i IB3 Televisió, en associació amb Silendum Films, amb la col·laboració de La Charito Films, el suport de l'Institut d'Estudis Baleàrics i la participació de Televisió de Catalunya. La pel·lícula està produïda per Carles Torras, Sergio Adrià, Hèctor Hernández Vicens i Aram Garriga. 

SINOPSI 

Tres amics van uns dies a Mallorca de vacances, però el viatge, que prometia festa i diversió, s'acaba convertint en el seu pitjor malson quan un d'ells s'enamora d'una turista que resulta ser la xicota d'un mafiós rus. 

HÉCTOR HERNÁNDEZ VICENS, EL DIRECTOR 

Hèctor Hernández Vicens va néixer a Palma de Mallorca l'any 1975. Ha escrit les novel·les Allunyeu-vos dels professors (Editorial Moll), Odi (Editorial Moll) i Qui s'apunta a matar la meva mare (Edicions 62). Va ser durant 6 anys cap de guionistes "Los Lunnis"(TVE), amb més de 50 premis nacionals i internacionals, com el Japan Price o la nominació als EMI. Ha escrit sèries per TV3 com "El Cor de la Ciutat", "Kubala, Moreno i Manchón", i "39+1". És el creador i cap de guionistes de la sèrie "Cucut" (Massa d'Or Produccions) i actualment està treballant en el desenvolupament de la sèrie "Reset" (Brutal Media), projecte seleccionat al Festival Series Mania a Lille (França). 
  
En cinema ha coescrit el llargmetratge "Fènix 11:23", dirigit per Joel Joan i Sergi Lara, i "El practicante", dirigit per Carles Torras i produït per Netflix, una de les pel·lícules més vistes de la plataforma. Ha escrit i dirigit "El cadàver d'Anna Fritz", produït per Corte y Confección de Películas, A Contraluz Films, Playtime Movies i Benecé. La pel·lícula es va estrenar en les seccions competitives dels festivals South by Southwest (SXSW), el BFI London Film Festival i el Festival de Sitges.  

Hèctor Hernández Vicens està representat per la prestigiosa agència americana Circle Of Confusion. També ha dirigit el telefilm "Day of the Dead: Bloodline", produït per Millenium Films i distribuït per Netflix. Actualment està preparant el remake americà de la seva primera pel·lícula, "El cadàver d'Anna Fritz", amb la productora XYZ Films. 

Anar al contingut