Dijous, a les 21.55

Bartomeu dona la cara a "Polònia"

Demà dijous, a les 21.55, a l'espai de sàtira política "Polònia", i en exclusiva, el president del Barça, Josep Maria Bartomeu (Pep Plaza), compareixerà per defensar-se de les greus acusacions de manipulació a les xarxes socials. També buscarà l'escalf del seu màxim valedor, Josep Lluís Núñez, gràcies a Susanna Astral (Judit Martín).

Tot i estar més acostumats a les crítiques a Twitter, el govern tampoc passa per un bon moment. Però han aconseguit trobar el costat positiu de la situació: Quim Torra (Ivan Labanda) i Pere Aragonès (Cesc Casanovas) ja no hauran de fingir per apunyalar-se. Aragonès, a més, s'enfrontarà al mític cambrer del croissant (Marc Rodríguez). Se sortirà amb la seva?

La tria del candidat de JuntsxCat no serà fàcil. Bé, sí. L'escollirà en Carles Puigdemont (Queco Novell) a dit. D'acord. Però bé que s'ha d'entrenar el dit, no? Per sort, ho farà de la manera més innovadora possible: amb la banda sonora de "Rocky" de fons.

Mentrestant, Cayetana Álvarez de Toledo (Mireia Portas) i Pablo Casado (David Marcé) visiten "Espejo público" per mostrar a Susanna Griso (Agnès Busquets) imatges en exclusiva dels privilegis dels presos polítics a la presó de Lledoners.

L'ebullició independentista va de baixada. Tant es així que la Montserrat (Alba Florejachs) decidirà desconnectar del procés i, amb en Miquel (Marc Rodríguez), descobrirà tot el que ha passat durant aquests anys a la seva pròpia casa.

L'Aniol Jorquera (Cesc Casanovas) s'endinsarà en el Museu de la Pagesia, on es descobrirà com els preus de la fruita i la verdura van acabar amb la figura del pagès.

I acabarà amb un conte. Javier Ortega Smith (Albert Mèlich) llegirà la seva versió de "La bella dorment". Una llegenda sobre fades, princeses i eutanàsia.

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia

Anar al contingut