"Barcelona 1714", amb la participació de TV3, s'estrena als cinemes

"Barcelona 1714", dirigida per Anna M. Bofarull, s'estrenarà demà a les sales comercials. La pel·lícula està produïda per KaBoGa Films amb la participació de TV3

Basada en el setge de Barcelona, "Barcelona 1714" explica la història de l'Agnès, una jove que intenta sobreviure en una ciutat en guerra. Amb la vitalitat de la seva joventut, l'Agnès aspira a viure, a fugir de la ciutat, fet que no pot entendre en Jan, l'home a qui estima, un jove oficial dedicat en cos i ànima a la defensa de la seva terra. Mentrestant, 40.000 soldats es preparen per assaltar Barcelona. 6.000 homes la defensaran fins a la mort.

El rodatge de la pel·lícula, que es va dur a terme els anys 2013 i 2014, combina actors gravats en platós de cinema amb un rerefons digital en 3D, que ha suposat un llarg procés de postproducció que s'ha fet entre Catalunya i Colòmbia al llarg de quatre anys, i que ha comptat amb la participació de TV3.

El càsting de "Barcelona 1714" està format per una fornada excepcional de joves i veterans intèrprets de l'audiovisual català. Els protagonistes són Alba Brunet i Bernat Quintana i, entre els actors de repartiment, destaquen Juanjo Puigcorbé, Àlex Casanovas, Miquel Sitjar, Francesc Garrido, Ferran Carvajal, Mikel Iglesias, Oriol Grau, Fermí Fernández, Txe Arana, Joan Negrié i Mercè Rovira, entre molts d'altres. Al llargmetratge, també hi ha aparicions especials de l'actor Toni Albà, Lluís Gavaldà (cantant d'Els Pets), Joan Fortuny (músic de la Companyia Elèctrica Dharma) i els periodistes Elisabet Carnicé i Raquel Sans.

Fitxa tècnica

Guió i Direcció: Anna M. Bofarull
Productors: Heiko Kraft, Anna M. Bofarull, Marian Matachana
Música: Gerard Pastor amb Furius Music Orchestra
Intèrprets: Alba Brunet, Bernat Quintana, Juanjo Puigcorbé, Francesc Garrido i Àlex Casanovas
 

tv3.cat/ficcioicinema

 

Anar al contingut