Els comentaris seran de Xavi Lorente
Els comentaris seran de Xavi Lorente
Divendres, a les 17.00

Barça-Inter de futbol sala, un amistós de luxe, a Esport3

Demà, a les 17.00, a Esport3, es podrà seguir el partit de pretemporada de futbol sala entre el Barça i l'Inter, des del Palau Blaugrana

Els dominadors de l'última dècada del futbol sala seran els protagonistes del segon amistós de la pretemporada a Esport3. El Barça rebrà al Palau Blaugrana l'actual campió de lliga, el Movistar Inter, demà a les 17.00. Els madrilenys han remodelat la plantilla de dalt a baix. Ricardinho, Ortiz, Gadeia, Humberto i Elisandro han deixat el club de Torrejón i ha arribat un grup de jugadors fonamentalment espanyols de diferents equips de la lliga com Cecilio (ex-Llevant), Boyis (ex-Barça), Lucas Tripodi (ex-Ribera), Dani Saldise i Eric Martel (ex-Osasuna); i l'afegitó d'última hora de Fer Drasler (ex-Benfica).

Els blaugranes venen de guanyar el seu primer amistós davant el Palma per 3 a 2 i l'Inter, de perdre 6 a 4 a la pista del que pot ser el gran animador de la temporada: el Jimbee Cartagena. Serà un bon test de cara a l'inici de la lliga el primer cap de setmana d'octubre i de cara a la preparació de la "final four" de la Champions al Palau (9-11 d'octubre).

Els comentaris de tot un clàssic del planeta futbol sala seran de Xavi Lorente i l'anàlisi tècnica, de Jordi Garcia.

esport3.cat

 

Anar al contingut