Bárbara Lennie a "Petra"
Bárbara Lennie a "Petra"

Bárbara Lennie, nominada als Premis de l'Acadèmia de Cinema Europeu, per "Petra"

Bárbara Lennie, nominada a la categoria de millor actriu als Premis EFA (European Film Awards), pel seu paper protagonista a "Petra", l'últim film del director barceloní Jaime Rosales, amb participació de TV3

Bárbara Lennie ha estat nominada a la categoria de millor actriu als Premis EFA, pel seu paper protagonista a "Petra".

L'entrega de premis de la 31a edició dels Premis de l'Acadèmia de Cinema Europeu, s'entregaran el 15 de desembre a Sevilla.

"Petra" és una producció de Fresdeval Films, Wanda Visión, Oberon Cinematogràfica, Les Productions Balthazar i Snowglobe, amb participació de RTVE, Eurimages, TV3, Movistar+, l'ICAA i l'ICEC.

Sinopsi

A la Petra, una jove artista rebel, tota la vida li han ocultat qui és el seu pare. Quan la seva mare mor comença una recerca que la condueix al Jaume, un artista plàstic, poderós i despietat que maltracta a tothom que l'envolta. En aquest camí cap a la veritat també coneix el Lucas, fill del Jaume, i la Marisa, un fotògraf humanista que no aconsegueix desprendre's de l'ombra del seu pare.

A partir d'aquest moment, la història dels tres personatges es va entreteixint en una espiral de maldat, secrets familiars, mort i violència, que porta a tothom al límit. Però el destí permetrà que el Lucas i la Petra trobin junts un camí cap a l'esperança i la redempció.

tv3.cat/ficcio-i-cinema

Anar al contingut