"Per les teulades de les ciutats"
"Per les teulades de les ciutats"
DIVENDRES, A LES 22.15

Bangkok, a "Per les teulades de les ciutats"

El divendres 16 d'agost, a les 22.15, el 33 emetrà l'últim episodi de "Per les teulades de les ciutats", la sèrie documental d'ARTE GEIE i Gedeon Programmes que dedica cada episodi a una ciutat diferent i a descobrir la seva gent i la seva cultura des de les teulades de cada ciutat. En aquest episodi, el programa s'enfila per les teulades de Bangkok.

"Per les teulades de les ciutats" explora les ciutats des dels terrats, aquests espais, sovint desaprofitats i ocupats pels aparells de climatització i els conductes de ventilació, que han començat a ressorgir com a escenaris de la vida urbana. A banda d'aprofitar aquestes superfícies per fer-hi jardins i horts, les característiques que tenen els fan uns espais ideals de trobada, de lleure i, fins i tot, d'art i de cultura.

A través de deu documentals, cada un dedicat a una gran ciutat diferent, es descobrirà un món ple de tresors i de gent que treballa, viu, descansa i s'ho passa bé veient la ciutat des d'un punt de vista privilegiat.

"Bangkok"

Fa vint anys que la ciutat està marcada per un fenomen de manhattanització: un autèntic boom del gratacel. La ciutat s'ha tornat un gran centre econòmic i financer del sud-est asiàtic, amb una silueta urbana que transmet poder, i amb uns terrats destinats a la comoditat i a la diversió de les classes acomodades i els turistes estrangers.

tv3.cat/documentals

Anar al contingut