Dimecres, a partir de les 8.30

Balanç de l'obertura de les escoles en fase 2, a "Els matins"

Demà dimecres, a partir de les 8.30, el programa "Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia, farà balanç de l'obertura de les escoles en fase 2 amb el director general dels Centres Públics i president del Consorci d'Educació de Barcelona, Josep González Cambray.
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"

Antonio Baños i Neus Tomàs analitzaran l'actualitat del dia.

En la història de les pandèmies passades hi ha hagut diferents onades? Com s'han resolt? Ho explicarà Salvador Macip, genetista i investigador de la Universitat de Leicester, autor del llibre "Les grans epidèmies modernes".

La periodista Anna Teixidor presentarà "Sense por de morir. Els silencis del 17A", un llibre on dissecciona els 15.000 folis del sumari i el més destacat d'un centenar d'entrevistes a persones que van conèixer els autors dels atemptats o les circumstàncies que els van envoltar.

Lídia Heredia també entrevistarà el president del Col·legi de Metges de Barcelona, Jaume Padrós, que adverteix d'una "rebel·lió de bates blanques" si no es tenen en compte les propostes dels sanitaris per reconstruir el sector.

I al final del programa, l'especialista en informació policial Mayka Navarro parlarà de com serà la represa, dilluns que ve, del judici al major Trapero i a la cúpula d'Interior.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut