Vota el teu cover favorit!
Vota el teu cover favorit!

Avui s'obren al públic les votacions per triar la millor versió de la segona temporada de "Cover", presentat per Lildami

A partir d'avui, dijous, al vespre s'obriran al públic les votacions per triar la millor versió de la segona edició del concurs musical 100% digital de TV3, "Cover", en què els fans són els artistes, amb el cantant Lildami com a presentador. Els finalistes són Ires & Adrián Miras, Isel, Ramellets, Lola and the Rhinos i Berta Clapés. 

En aquesta segona temporada del talent show, els experts musicals Manu Guix, Joan Colomo i Mariona Batalla ajuden a triar la millor versió dels grups Antònia Font, Ginestà, Love of Lesbian, Sopa de Cabra i The Tyets. El premi per al guanyador: 10.000 euros! 

El talent show musical 100% online "Cover", que des del setembre publica continguts als perfils del programa i de TV3, aquest vespre obrirà les votacions al públic per triar la millor versió d'aquesta segona temporada. Els cinc finalistes són Ires & Adrián Miras, amb el tema "El mundo", de Love of Lesbian; Isel, amb "Camins", de Sopa de Cabra; Ramellets, amb "Ulls d'avellana", de Ginestà; Lola and the Rhinos, amb "Me sobren paraules", d'Antonia Font, i Berta Clapés, amb "Amics, tiets i coneguts", de The Tyets. 

Aquests finalistes surten d'una primera tria que ha fet el jurat del programa, format per Mariona Batalla, Joan Colomo i Manu Guix, que a partir dels 400 "covers" que van arribar, en van seleccionar 25. El jurat va triar 5 versions per cada grup que va oferir el seu repertori per fer-ne versions: la banda mallorquina Antònia Font, els germans que formen el duet Ginestà, les veteranes formacions liderades per Santi Balmes i Gerard Quintana, Love of Lesbian i Sopa de Cabra, i els reis del "trapetón", The Tyets. Posteriorment, cada banda va triar el seu preferit i el resultat són les 5 versions finalistes, que ara haurà de triar el públic a través del web, a tv3.cat/cover.

Les votacions, que s'obriran aquest vespre, es podran fer arribar fins al dia 29 de novembre.  

 

La segona temporada de "Cover" 

La segona temporada del programa 100% online, encapçalada pel cantant Lildami, arriba amb ganes de repetir l'èxit de la primera edició, presentada pel músic Miki Núñez, en què es van rebre un total de 2.200 covers dels artistes Nil Moliner, Suu, Els Pets, Buhos i Els Amics de les Arts. El programa va permetre que formacions d'arreu de Catalunya fossin vistes per milers d'espectadors, com és el cas de Marïe Pratt Trio, el grup guanyador, i Bucòlic, que va començar a treballar amb RGB Music fent concerts després de passar pel concurs.   

"Cover", una producció de TV3 amb la col·laboració de Mamba Media, és una aposta de Televisió de Catalunya exclusivament digital per a la distribució de continguts adreçats als més joves a través dels mitjans digitals de la CCMA. 

 

#CoverTV3

Anar al contingut