El plató d'"Atrapa'm si pots"
El plató d'"Atrapa'm si pots"
DISSABTE I DIUMENGE, A LES 20.00

"Atrapa'm si pots" estrena temporada amb moltes novetats

Demà dissabte, a les 20.00, a TV3, "Atrapa'm si pots" iniciarà la tercera temporada. Llucià Ferrer continuarà al capdavant d'aquest quizshow clàssic de preguntes i respostes, en què sis concursants competeixen per arribar a la fase final i aconseguir el pot del programa. El programa s'emetrà els dissabtes i els diumenges abans del "TN vespre".

El concurs líder del cap de setmana a TV3 ja té preparades milers de preguntes per a la nova entrega i, a partir d'octubre, s'hi incorporaran noves proves.

Un altra novetat serà l'increment de programes dedicats als més petits de casa. "Atrapa'm si pots" ha fet un càsting a centenars de joves que al setembre començaran primer d'ESO i que es convertiran en els protagonistes d'uns programes especials que competiran per aconseguir un fantàstic premi per a tota la família.

El concurs presentat per Llucià Ferrer, una coproducció de TV3 i The Mediapro Studio, és un espai d'entreteniment en què passar-s'ho bé és gairebé més important que els diners que puguin aconseguir els concursants. És un concurs en què pesa més la intuïció que els coneixements acadèmics, més l'estratègia en el joc que la sort.

"Atrapa'm si pots" s'emetrà cada dissabte i diumenge abans del "TN vespre".

tv3.cat/atrapam-si-pots

Anar al contingut