Artur Mas titlla d'"esperpèntica" l'actitud d'ICV-EUiA en relació amb la llei d'educació

Sobre les xifres del nou model de finançament, el president de CiU diu que no entén que ERC ara condicioni el seu suport a una aportació de 3.800 milions d'euros
Artur Mas

Artur Mas

El líder de CiU, Artur Mas, creu que el president de la Generalitat, José Montilla, "no pot permetre" actituds com les d'ICV-EUiA en relació amb la llei d'educació, una actitud que ha titllat "d'esperpèntica". En una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio, Mas ha manifestat: "Si ICV es manté al govern hi ha coses que no pot fer. I si ICV vol estar al govern i el senyor Montilla els hi vol perquè els deu la presidència hi ha coses que no pot permetre perquè si no acaba sent 'can seixanta'".
El president de Convergència i Unió s'ha preguntat: "Què hi fan? Si en els temes més importants del país no estan d'acord entre ells, a banda d'ocupar el poder què hi feu?".
Sobre les xifres del nou model de finançament, Artur Mas diu que no entén que ERC ara condicioni el seu suport a una aportació de 3.800 milions d'euros afirmant que "només el deute reconegut de l'any passat per la Generalitat ja supera els 4.000 milions".
D'altra banda, el líder de CiU considera que el president valencià, Francisco Camps, "no hauria de dimitir". Mas creu que "s'ha d'esperar la sentència" i ha recordat que "hi ha hagut més d'un cas i més de dos i més de tres en què després d'haver passat tot el procés judicial al final hi ha hagut exculpació, i si no hi ha culpa les coses tornen al seu lloc inicial".

DOCUMENTS RELACIONATS