Dissabte, a les 13.50

Artur Martínez, cantant i líder del grup valencià La Fúmiga, posa música al "Zona zàping"

Demà, dissabte, a les 13.50, abans del "TN migdia", Artur Martínez, cantant i líder del grup valencià La Fúmiga, animarà a gaudir de l'estiu al Top1 amb el seu tema "Hora blava", en col·laboració amb la cantant Esther.

Aquest estiu, col·laboraran amb el "Zona zàping" dos streamers catalans coneguts per la seva trajectòria en canals a YouTube o Instagram, on tenen milers de seguidors creant contingut en català. Pol Gise i Laura Grau es converteixen en els presentadors oficiosos del programa, i es capbussen en el món del "No te la fotis", en les imatges que envien els seguidors del programa, i faran un esforç per reinterpretar les situacions que hi apareixen, posant l'atenció en allò en què pocs s'haurien fixat i analitzant alguns vídeos des d'un vessant de vegades surrealista, però sempre amb la intenció de provocar un somriure.  

A més, el programa ha fet una selecció de les millors imatges, els vídeos més divertits i els més virals apareguts a "Zona zàping" aquest any. Tot regat, com sempre, amb un seguit d'ensopegades i patacades d'arreu del món. 

Anar al contingut