Arrimadas fa preguntes al CIS, a "Polònia"

Dijous, a les 21.55, un nou capítol de l'espai de sàtira política "Polònia", dirigit per Toni Soler. Mentre un grup de catalans comença el viatge cap a Brussel·les, Inés Arrimadas pregunta al CIS si serà ella la propera presidenta de la Generalitat.

Un grup de catalans agafarà un autobús cap a Brussel·les per donar suport als polítics cessats. Per sort o per desgràcia, ho faran acompanyats d'alguns dels integrants de la llista de Junts per Catalunya com ara Pilarín Bayés (Agnès Busquets), Martí Anglada (Manel Lucas), Joan Lluís Bozzo (Cesc Casanovas) o Anna Tarrés (Judit Martín).

Mentrestant, Inés Arrimadas (Lara Díez) es fa creus dels resultats que auguren les enquestes a Ciutadans. Com si de Blancaneu es tractés, Arrimadas preguntarà al CIS si serà ella la propera presidenta de la Generalitat.

D'altra banda, la pujada de Ciutadans a les enquestes provocarà problemes de salut a Marta Rovira (Mireia Portas), que farà una visita al metge per descobrir quin és l'origen del seu malestar.

Finalment, el forat de les pensions espanyoles és cada cop més gran. Mariano Rajoy (Queco Novell) demanarà explicacions a Cristóbal Montoro (Xavi Serrano) i junts intentaran trobar una solució per poder dissimular l'esvoranc econòmic.

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia