Arriben les exclusives reials a "Polònia"

Demà, dijous, a les 22.05, a l'espai de sàtira política "Polònia", el rei Felip (Pep Plaza) i Letícia (Agnès Busquets) es colaran a casa de Corinna Larsen per trobar-hi tot el material compromès que hi pugui haver. A més, el programa estrena una nova secció dedicada a les grans dones de la història. Marie Curie (Judit Martín) serà l'encarregada d'inaugurar-la

Aquesta setmana a "Polònia", Isabel Díaz Ayuso (Lara Díez), José Luis Martínez Almeida (Albert Mèlich), Fernando Simón (Queco Novell), Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Quim Torra (Ivan Labanda) protagonitzaran el musical "Yo no cierro Madrid".

Pedro Sánchez (Pep Plaza) mirarà d'esbrinar amb diferents personatges què coi vol dir "tros de quòniam".

Quim Torra (Ivan Labanda) es reunirà amb Roger Torrent (David Marcé) per exigir-li que no convoqui eleccions si finalment l'inhabiliten.

El programa estrenarà una nova secció que ajudarà a conèixer una mica més grans dones de la història. La primera serà Marie Curie (Judit Martín), una científica amb molt magnetisme.

Després que Corinna Larsen (Mireia Portas) hagi publicat en exclusiva la foto del rei emèrit fent una barbacoa amb un look molt "dominguero", el rei Felip (Pep Plaza) i Letícia (Agnès Busquets) es colaran a casa seva per trobar tot el material compromès que hi pugui haver.

La por que provoquen els okupes ha arribat també al mausoleu de Franco (Manel Lucas) i Carmen Polo (Mireia Portas), que es faran instal·lar una alarma capaç de detectar un lladre a quilòmetres de distància.

Mentrestant, a Ciutadans volen deixar de banda els insults i la confrontació i per això han decidit acomiadar la crispació.

Mariano Rajoy (Queco Novell) viatjarà fins a l'imperi romà per aconsellar-los que facin les clavegueres més amples.

Finalment, Marta Rovira (Mireia Portas) presentarà el seu nou llibre "Tornarem a vèncer", un manual per guanyar la República Catalana, escrit a mitges amb Junqueras des de la presó. 

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia

Anar al contingut