ZombieLars

Arriben al SX3 nous capítols de "ZombieLars" i "Sense sortida"

Demà divendres, 25 de novembre, el SX3 estrena les segones temporades de les sèries de ficció "ZombieLars" i "Sense sortida", tant per televisió com a les plataformes digitals, dins del món X3.

Aquests nous capítols de les sèries de ficció "ZombieLars" i "Sense sortida", corresponents a la segona temporada de totes dues produccions, ja estaran disponibles a les plataformes digitals de l'X3 a partir de demà divendres. I per televisió, els episodis d'estrena de "ZombieLars" arribaran demà a les 14.45 i a les 21.00. I els de "Sense sortida", també demà a les 15.15 i a les 21.30.

 

ZombieLars

Aquesta sèrie noruega convida a posar-nos en la pell d'un nen d'onze anys que se sent diferent a la resta. En Lars és mig humà mig zombi. "Viu sense vida", com diu l'expressió políticament correcta. Quan arriba a la seva nova llar se sent estrany i fora de lloc, però aviat descobrirà altres companys amb característiques especials, com una bruixa, un ninja o un trol. Junts, exploren la seva veritable naturalesa en una societat conformista i profundament perjudicada.

 

Sense sortida

La Rose i els seus germans porten una vida plàcida i sense complicacions. Però un matí, quan es lleven, tots els aparells electrònics han deixat de funcionar i els adults han desaparegut. Després, una potent onada d'energia ho escombra tot al seu pas i deixa un panorama apocalíptic en què els nens i els joves hauran de sobreviure amb pocs recursos i amb uns sinistres éssers que surten a caçar de nit.

 

SX3.cat

X3.cat

Anar al contingut