Inscriu el teu "Cover"
Inscriu el teu "Cover"
Avui comença el càsting!

Arriba la segona temporada de "Cover", el concurs musical 100% digital de TV3, presentat per Lildami

A partir d'avui, s'obre el càsting de la segona edició del concurs musical digital de TV3, "Cover", en què els fans són els artistes, amb el cantant Lildami com a presentador després del seu pas com a jurat d'"Eufòria".

En aquesta segona temporada del talent show, els experts musicals Manu Guix, Joan Colomo i Mariona Batalla ajudaran a triar la millor versió dels grups Antònia Font, Ginestà, Love of Lesbian, Sopa de Cabra i The Tyets. El premi per al guanyador: 10.000 euros! 

Aquest setembre han arribat els primers continguts de la nova temporada del talent show musical 100% online "Cover" als perfils del programa i de TV3, on s'han anunciat les cinc bandes i artistes catalans que enguany posaran a disposició dels fans el seu repertori musical per trobar la millor "cover": la banda mallorquina Antònia Font, els germans que formen el duet Ginestà, les veteranes formacions liderades per Santi Balmes i Gerard Quintana, Love of Lesbian i Sopa de Cabra i els reis del "trapetón", The Tyets. 

La segona temporada, encapçalada pel cantant Lildami, arriba amb ganes de repetir l'èxit de la primera edició, presentada pel músic Miki Núñez, en què es van rebre un total de 2.200 covers dels artistes Nil Moliner, Suu, Els Pets, Buhos i Els Amics de les Arts. El programa va permetre que formacions d'arreu de Catalunya fossin vistes per milers d'espectadors, com és el cas de Marïe Pratt Trio, el grup guanyador, i Bucòlic, que va començar a treballar amb RGB Music fent concerts després de passar pel concurs.   

A partir d'avui, dimarts, a les 20.00, s'obre el càsting de la segona edició de "Cover" i els participants ja poden fer arribar les seves versions musicals publicant-les al seu perfil d'Instagram o YouTube, en format vertical, amb les etiquetes #CoverTV3 i #CoverTV3+Artista versionat: per exemple, si és Ginestà, amb l'etiqueta #CoverTV3Ginestà i si és Love of Lesbian, #CoverTV3LoveOfLesbian. Per completar la inscripció, caldrà omplir un formulari a la pàgina tv3.cat/cover. 

"Cover", una producció de TV3 amb la col·laboració de Mamba Media, és una aposta de Televisió de Catalunya exclusivament digital per a la distribució de continguts adreçats als més joves a través dels mitjans digitals de la CCMA. 

 

#CoverTV3 

Anar al contingut