Pau Roigé,  Yael Brusca, Marc Lebowski i Raventós.
Pau Roigé, Yael Brusca, Marc Lebowski i Raventós.

Arriba la gran final de "3 minuts"

El dissabte 2 de juliol, a les 21.55, el 33 emetrà l'últim capítol de "3 minuts", el programa de monòlegs ràpids en català conduït per Charlie Pee.

Després de les quatre rondes eliminatòries, els finalistes arriben a la gran final amb nous monòlegs per optar al premi del programa: 5.000 euros i una actuació al festival Cruïlla Comedy d'aquest estiu!

Ja és aquí la gran final de "3 minuts", el primer torneig ràpid de stand-up en català de TV3. Una final molt emocionant, amb Yael Brusca, Pau Roigé, Marc Lebowski i Raventós.

Els quatre finalistes -que han hagut de superar una ronda prèvia per arribar a aquesta final- han esmolat els seus millors monòlegs per donar el millor d'ells mateixos i merèixer ser els guanyadors definitius del torneig.

Raquel Hervás, Irene Minovas i Marc Sarrats, el jurat del programa, decidiran com en cada ronda quin és el monologuista guanyador. El públic del popular Bar Milano, de Barcelona, també hi dirà la seva. I una sorpresa: aquesta final tindrà l'ajuda d'una convidada molt especial, l'actriu i col·laboradora habitual de l'"Està passant" Judit Martín.

"3 minuts" s'ha emès cada dissabte a la nit durant el mes de juny al 33. TV3 remetrà el programa cada dilluns, a partir del 27 de juny, després d'una sessió doble de "Merlí. Sapere aude".

És una producció de TV3 amb la col·laboració de Magrana Films i la participació de l'Institut Català de les Empreses Culturals, del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

tv3/3minuts

@3minutstv3

Anar al contingut