Arriba "Eufòria Campus", les colònies d'estiu de TV3 de cant, ball i interpretació

La sorpresa de la tercera gala d'"Eufòria" va ser el llançament d'"Eufòria Campus", les colònies d'estiu de TV3 de cant, ball i interpretació, per a nens i nenes d'entre 8 i 14 anys, basat en el programa i el seu spin-off "Eufòria Dance"

Els presentadors Marta Torné i Miki Núñez van obrir durant l'emissió del programa les inscripcions per a 290 places repartides entre les dues primeres setmanes de juliol. 145 places, del 2 al 8 de juliol, i 145 places, del 9 al 15 de juliol per a l'"Eufòria Campus"

El campus es durà a terme al complex lúdic i esportiu d'El Collell, ubicat entre la Garrotxa i el Pla de l'Estany. Unes grans instal·lacions enmig d'un paratge natural i amb un equip humà amb més de 20 anys d'experiència al sector, organitzant colònies escolars, colònies d'estiu, campus esportius, grans esdeveniments i tot tipus d'estades.

Tots els infants que participin de l'"Eufòria Campus" aprendran sobre diferents aspectes del món de l'espectacle, des de cant i interpretació fins a maquillatge o escenografia, a través de classes acadèmiques i activitats lúdiques, un càsting a l'inici de l'experiència i una gala final on es lluiran davant dels pares.

Per a participar en el campus no calen coneixement previs de cap de les disciplines. Un equip de professionals del món del cant, la coreografia i la interpretació dirigiran les classes i tallers juntament amb un equip de monitoratge, que estarà, acompanyarà i tutelarà els participants les 24 hores.

A més, també gaudiran de Masterclass dels coachs del programa i de la visita d'Eufòrics.

Els interessats en participar-hi s'han d'inscriure en aquest enllaç

tv3/euforia/

instagram/euforiatv3
twitter/euforiatv3/

twitch.tv/euforiatv3

 

Anar al contingut