Joan Ferran
DIVENDRES, A LES 20.25

Arrenca la temporada de l'OK Lliga, a Esport3

Demà, divendres, a les 20.25, l'OK Lliga 2019-20 arrenca amb un plat fort per Esport3, el duel entre dos primers classificats de la temporada passada: el Deportivo Liceo, segon classificat, i el FC Barcelona, vigent campió de Lliga.

Els blaugrana arribaran ferits a la cita, després de perdre diumenge passat la final de la Supercopa contra el Reus (3-2). Els gallecs, de la seva banda, van caure a semifinals precisament contra l'equip reusenc. Mentre que el Barça ha mantingut el mateix bloc, amb l'únic fitxatge del portuguès Hélder Nunes, el Liceo presenta una plantilla molt renovada amb sis cares noves. Dels sis fitxatges, cal destacar l'arribada dels germans Bruno i Roberto di Benedetto del Lleida o el fins ara porter del Porto Carles Grau. Aquest duel també es va repetir en la primera jornada de la temporada passada, amb victòria blaugrana per 4 a 5.

L'OK Lliga 2019-20 arrenca amb diverses novetats: 14 equips, dos menys que l'any passat, i l'arribada dels play-offs pel títol i play-out de descens.

El duel es podrà seguir per Esport3 entre les 20.25 i les 20.55. A partir d'aquell moment, Esport3 oferirà el partit de futbol sala entre el FC Barcelona i el Saragossa. El Deportivo Liceo – FC Barcelona es podrà seguir íntegrament per www.esport3.cat.

La narració serà de Joan Ferran i els comentaris, del seleccionador català masculí, Jordi Camps.

esport3.cat

Anar al contingut