Jordi Sunyer i Àlex Oliva
Jordi Sunyer i Àlex Oliva
DIUMENGE, A LES 11.55

Arrenca la Segona Divisió B, a Esport3

Aquest cap de setmana comença la Segona Divisió B, amb deu equips catalans dels vint del Grup III. Diumenge, a les 11.55, Esport3 emetrà, en directe, el partit entre l'Espanyol B i l'Andorra de Gerard Piqué. A les 17.55, serà el torn del CF Badalona i el Barça B.

Aquest cap de setmana arrenca la Segona Divisió B i Esport3 oferirà, un any més, els partits destacats dels equips catalans. Aquesta temporada hi ha deu equips catalans que componen la meitat d'equips del Grup III de la categoria de bronze: Badalona, Barça B, Espanyol B, Cornellà, el Prat, Sabadell, Llagostera, Olot, Lleida i el Nàstic de Tarragona.

Diumenge, a les 11.55, Esport3 emetrà el nou projecte de José Aurelio Gay, que rebrà l'Andorra de Gerard Piqué. L'Espanyol B intentarà millorar la cinquena posició de la temporada davant d'un equip nou en la categoria, el FC Andorra, que ha obtingut el passaport per disputar la Segona Divisió B. Els comentaris seran de Jordi Sunyer i l'anàlisi tècnica, de Jordi Gonzalvo.

A les 17.55, serà el Badalona de Juanma Pons el que posarà a prova el projecte del Barça B de García Pimienta. La temporada passada, només tres punts van separar l'equip escapulat del filial blaugrana. És la tercera temporada de García Pimienta, que vol millorar la vuitena plaça de l'any passat i té el play-off d'ascens a Segona A en l'horitzó. El nou entrenador badaloní, per la seva banda, va prometre el dia de la seva presentació assentar les bases per professionalitzar el club i fer el salt al futbol professional. Els comentaris seran d'Àlex Oliva i l'anàlisi tècnica, de Jordi Gonzalvo.

esport3.cat

Anar al contingut