Imatge de Pau Vall

Arrenca el rodatge d'una nova sèrie de ficció de TV3

Una coproducció de Massa d'Or Produccions i Ja Som Dos Produccions en col·laboració amb Televisió de Catalunya i la XAL, i amb la participació del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Laura Jou i Fernando Trullols Santiago dirigeixen el projecte que pren "La vida sense la Sara Amat" com a punt de partida i recupera algun dels seus personatges. Maria Morera i Biel Rosell, que es fiquen en la pell de la Sara i en Pep, en seran els principals. Es rodarà en localitzacions arreu de Catalunya incloent municipis del Gironès, el Ripollès, Catalunya Central i el Vallès Occidental.

La Sara fa dos anys que va desaparèixer i el poble no n'ha tornat a tenir notícia. En Pep, que sempre ha estat enamorat d'ella, surt en la seva cerca en un intent desesperat d'entendre com i per què va fugir del poble. Una sèrie que barreja el suspens, el thriller i l'amor, però amb un rerefons d'allò més tràgic. Què va passar amb la Sara? On és? Per què no vol tornar?

La sèrie parteix de la pel·lícula "La vida sense la Sara Amat". La història comença un temps després de quan acaba la pel·lícula, recupera una part dels personatges, i explica què passa amb els personatges principals.

Isona Passola produeix, per primera vegada, una sèrie. Escrita per Hèctor Fernández Vicens, Anaïs Schaaff, Ferran Folch, Isaac Sastre, Mateu Adrover i Júlia Prats i dirigida per Laura Jou i Fernando Trullols Santiago. Jou, que ja va dirigir els nens de la coproducció de TV3 "Pa negre", és especialista en la direcció de nens i adolescents i repetirà en aquesta ocasió amb els joves protagonistes d'aquesta sèrie. 

L'elenc el formen Maria Morera i Biel Rossell com a protagonistes i el repartiment el completen Marc Martínez, Isaac Alcayde, Jordi Figueras, Anna Sabaté, David Bagès, Joan Amargós i Alba Florejachs.

El rodatge, que ja ha començat, durarà fins a mitjans de juny i comptarà amb localitzacions arreu de Catalunya incloent-hi Besalú, Olot, Camprodon i Cerdanyola del Vallès.

tv3.cat/ficcioicinema

 

Anar al contingut