Javier Bardem protagonitza "El buen patrón", amb participació de TV3
Javier Bardem protagonitza "El buen patrón", amb participació de TV3

Arrenca el rodatge d'"El buen patrón", amb participació de TV3

S'ha començat a rodar la pel·lícula "El buen patrón", dirigida per Fernando León de Aranoa i protagonitzada per Javier Bardem, amb la participació de TV3. Aquest film, ambientat al món de les relacions laborals, reuneix l'equip de "Los lunes al sol" divuit anys més tard, tot i que aquesta vegada es tracta d'una sàtira divertida i feroç, protagonitzada per l'amo d'una empresa familiar.

Ha començat el rodatge a Madrid d'"El buen patrón", la nova pel·lícula de Fernando León de Aranoa, amb participació de TV3 i protagonitzada per Javier Bardem, que suposa el retrobament 18 anys més tard de l'equip que va protagonitzar la multipremiada "Los lunes al sol". "El buen patrón" és un relat coral teixit d'històries que s'entrellacen i interactuen perversament, travessat per la personalitat seductora de Blanco (Javier Bardem), l'amo d'una empresa familiar que dona feina a mig centenar de treballadors, i el protagonista d'aquest relat tragicòmic.

Acompanya Bardem un repartiment extens en què destaquen noms com Manolo Solo, Almudena Amor, Óscar de la Fuente, Sonia Almarcha, Fernando Albizu, Tarik Rmili, Rafa Castejón, Celso Bugallo, Martín Páez i Yael Belicha.

Sinopsi

Una empresa de producció de balances industrials en una ciutat de províncies espera la imminent visita d'una comissió de la qual depèn l'obtenció d'un premi local a l'Excel·lència Empresarial: les coses han de ser perfectes per a aquest moment. No obstant això, tot sembla confabular-se en contra seva. En el poc temps del qual disposa, Blanco (Bardem), amo de l'empresa, intenta resoldre els problemes dels seus empleats, travessant totes les línies imaginables, la qual cosa dona lloc a una inesperada i explosiva successió d'esdeveniments de conseqüències imprevisibles.

El rodatge d'"El buen patrón" acabarà al desembre i la pel·lícula està previst que s'estreni la tardor del 2021. És una producció de Reposado P.C. i The Mediapro Studio, que té la participació de TV3.

tv3.cat/ficcioicinema

Anar al contingut