Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Dimecres, a partir de les 8.30

Arnaldo Otegi, coordinador general d'EH Bildu, a "Els matins"

Demà dimecres, a partir de les 8.30, una nova edició d'"Els matins. A les portes que EH Bildu doni suport per primera vegada als pressupostos generals de l'Estat, Lídia Heredia entrevista el coordinador general del partit, Arnaldo Otegi.

El pols de la pandèmia
Es parlarà amb María Neira, directora de Salut Pública i Medi Ambient de l'Organització Mundial de la Salut, sobre l'estat de la pandèmia arreu del món. També exposarà les perspectives davant de l'arribada de les primeres vacunes.

Dia Internacional per a l'Eliminació de les Violències Masclistes
Passarà pel plató del programa Oriol Amorós, secretari General de Treball, Afers Socials i Famílies, i Laura Pérez, regidora de Feminismes i LGTBI de l'Ajuntament de Barcelona. Se'ls preguntarà què està fent l'administració per atendre'n les víctimes, que han augmentat des de l'aparició del coronavirus.

Les mútues privades, en auge?
La dificultat per accedir als serveis públics de salut per culpa de la pandèmia ha fet augmentat la filiació a les mútues privades? Sí, almenys en dues de les principals mútues que operen a Catalunya i que han volgut compartir les seves dades. Se'n parlarà amb els seus representants i amb Judit Vall, economista especialitzada en l'economia de la salut.

Aquest dimecres, també es conversarà amb la periodista especialitzada en successos Mayka Navarro. I Natza Farré incorporarà la mirada feminista, que analitzarà les polèmiques entorn de les talles grans i els reptes contra la violència de gènere.

tv3.cat/elsmatins
facebook.com/elsmatins
twitter.com/elsmatins
Anar al contingut