"Arkandú", el nou disc del Super3, ara a totes les botigues

Aquest cap de setmana, els súpers ja s'ho han pogut passar d'allò més bé amb les cançons d'"Arkandú", el nou disc del Super3, a la Festa dels Súpers, que portava el mateix títol. Aquest nou treball discogràfic arriba avui a totes les botigues, convertit en disc de platí, després d'haver assolit les 40.000 còpies venudes, ja que s'ha pogut adquirir des del dia 15 d'octubre amb "La Vanguardia" i aquest cap de setmana, a la Festa dels Súpers.

"Arkandú" és el títol del nou disc del Super3, que inclou 13 cançons noves interpretades per la família del Super3, plenes de valors i de temàtiques positives. Amb col·laboracions com l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) i la coral de l'Escola Superior de Música de Catalunya (Esmuc), el disc suposa una aposta important del Super3 per uns continguts i una producció musical de màxima qualitat. A partir d'avui, el disc "Arkandú" ja es pot trobar a totes les botigues, convertit en disc de platí, ja que ha arribat a les 40.000 còpies venudes en només quatre dies. Des del dia 15, el disc s'havia pogut adquirir amb el diari "La Vanguardia", i aquest cap de setmana també s'ha venut a la Festa dels Súpers.

Amb lletra i música de Marc Parrot, i el segell de la discogràfica Blanco y Negro, les cançons del disc "Arkandú" tracten vessants com la màgia ("Arkandú"), el treball en equip ("Som un equip"), l'amistat ("Amics de veritat"), la natura ("Monstres microscòpics") o el valor de conèixer moltes llengües ("It's amazing").

La Lila, el Desmond, el Pau, l'Àlex, el Fluski, la Pati Pla, el Senyor Pla i el Rick són els intèrprets d'unes cançons que combinen històries pròpies de les trames televisives amb propostes més universals, i que inclouen un tema amb participació del Biri Biri i un altre dels SP3, el grup musical del Super3.

Menció especial mereix la col·laboració de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) que ha participat en el tema "Tan diferents", una balada interpretada per la Lila, i "Jo vinc d'un món de foc", un tema amb aires de l'Edat Mitjana cantat pel Desmond. Aquest últim tema ha comptat també amb la participació de la coral de l'Escola Superior de Música de Catalunya (Esmuc).

Un pas més en l'aposta per l'anglès

L'aposta del canal Super3 per l'anglès, amb formats específics i versions originals, té un reflex també en el disc amb la cançó "It's amazing". Interpretada pel Fluski de la família del Super3, fa un pas més i convida els nens i nenes a aprendre, no només l'anglès, sinó altres llengües com el francès, el japonès o l'italià.

El disc s'acosta a la natura amb "Monstres microscòpics", es mou a ritme de mambo a "Pati Pla", fa un especial homenatge a la vida en família amb "Petits desastres", i proposa també un tema, "Amb els ulls tancats", que convida precisament a tancar els ulls per descobrir un món de sensacions a través de l'olfacte, l'oïda o el tacte, i que tot sovint passa desapercebut. El tema dels SP3 "Sempre a punt" és una invitació a ballar i cantar en qualsevol festa.

Les cançons del disc

  1. "Arkandú" (Lila)
  2. "Petits desastres" (Àlex, Pau, Desmond, Lila, Fluski)
  3. "Monstres microscòpics" (Pau)
  4. "Som un equip" (Pati Pla)
  5. "3, 2, 1... Amunt!" (Pati Pla)
  6. "Jo vinc d'un món de foc" (Desmond)
  7. "Tan diferents" (Lila)
  8. "Tenim un pla" (Senyor Pla i Rick)
  9. "Amics de veritat" (Lila)
  10. "Pati Pla" (Rick)
  11. "It's amazing" (Fluski)
  12. "Amb els ulls tancats" (Pati Pla)
  13. "Sempre a punt" (SP3)

super3.cat

Anar al contingut