El president de la Generalitat, Pere Aragonès, serà entrevistat per Ariadna Oltra a TV3 i Catràdio, aquest dilluns
El president de la Generalitat, Pere Aragonès, serà entrevistat per Ariadna Oltra, a TV3 i Catràdio, aquest dilluns
Dilluns, a les 22.05

Ariadna Oltra entrevista el president de la Generalitat, Pere Aragonès, a TV3 i Catràdio 

Aquest dilluns, 20 de novembre, a les 22.05, TV3 i Catràdio oferiran l'entrevista institucional al president de la Generalitat, Pere Aragonès, que també s'emetrà pel 324 amb interpretació en llengua de signes. 

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, serà entrevistat per la periodista i directora d'"Els matins", Ariadna Oltra, aquest dilluns, 20 de novembre, en una emissió conjunta per TV3 i Catràdio, després del "TN vespre" . També es podrà seguir en simulcast pel 324, amb interpretació en llenguatge de signes, per Catalunya Informació, i a través del portal de notícies 324.cat. 

 L'entrevista, que es farà en directe des del Palau de la Generalitat, tindrà com a eix central la investidura de Pedro Sánchez com a president del govern espanyol, gràcies a l'acord amb els partits independentistes catalans i la promesa de l'aprovació d'una llei d'amnistia. 

En acabar aquesta entrevista, el 324 emetrà una edició especial del programa "Més 324", també en simulcast, que analitzarà en profunditat el contingut de la conversa mantinguda amb el president Aragonès. 

#Som3Cat

Anar al contingut