Cristina Puig
Cristina Puig
Dissabte, a les 22.05

Arcadi Oliveres, Javier Cercas, Àlex Rigola i Miquel Montoro, a "Preguntes freqüents"

Demà, a les 22.05, a TV3, una nova edició de "Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig per omplir les nits de dissabte d'informació rigorosa, mirada alternativa i entreteniment vinculat a l'actualitat. Serà amb una entrevista pòstuma a Arcadi Oliveres; el seu fill Albert; l'escriptor Javier Cercas; el director teatral Àlex Rigola; el pagès i youtuber Miquel Montoro, i el periodista d'El Mundo Fernando Lázaro. L'actuació musical anirà a càrrec de Rita Payés i Elisabeth Roma.

La setmana que ens ha deixat l'activista social Arcadi Oliveres, "Preguntes freqüents" emetrà l'entrevista pòstuma que es va enregistrar a casa seva el 15 de març. Es farà balanç de tota una trajectòria vital i de com ha afrontat la mort d'una manera revolucionària. Se'n parlarà amb el seu fill, Albert Oliveres. 

Cristina Puig entrevistarà l'escriptor Javier Cercas i el director teatral Àlex Rigola, coincidint amb l'estrena d'"Anatomia d'un instant", el darrer muntatge de Rigola basat en la crònica del 23F de Cercas. Amb ells es parlarà del paper de la monarquia espanyola, del règim del 78 i de l'auge dels populismes.

També es conversarà amb Miquel Montoro, pagès i youtuber amb més de 300.000 seguidors. Parlarem sobre com es passa de l'anonimat de viure al camp a convertir-se en un dels adolescents més seguits a les xarxes.

Diumenge, el programa "30 minuts" estrena el documental "Pujol: els secrets d'Andorra" , que intenta desgranar la investigació judicial sobre la fortuna de la família de l'expresident. El programa en parlarà amb Fernando Lázaro, el periodista d'El Mundo que va destapar el cas i que va provocar la confessió de Pujol.

Es comptarà amb les col·laboracions de Pilar Rahola, que farà un cara a cara amb Alejandro López-Fonta, i Quico Sallés.

A les cadires dels periodistes, aquesta setmana hi haurà Sergi Picazo, Agnès Marquès, Neus Tomàs i Israel García-Juez.

L'actuació musical anirà a càrrec de Rita Payés i Elisabeth Roma.

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut