Miki Núñez amb Manu Guix, Elena Gadel i Marc Bala, el jurat de "Cover".
Miki Núñez amb Manu Guix, Elena Gadel i Marc Bala, el jurat de "Cover".

Aquesta setmana, "Cover" tria els cinc finalistes del concurs musical de TV3, presentat per Miki Núñez

Avui, dilluns 23 de novembre, es posa en marxa una nova fase del "talent show" musical "Cover", presentat pel cantant Miki Núñez, que es difon exclusivament a través de plataformes i xarxes socials. Aquesta setmana, les bandes i artistes que han compartit el seu repertori amb el programa, Els Pets, Buhos, Els Amics de les Arts, Suu i Nil Moliner, triaran les cinc versions finalistes del concurs musical per descobrir nous talents.

El concurs musical "Cover" es va acostant a la final. Després que el jurat del programa hagi triat 25 versions d'entre les més de 2.000 propostes presentades, continuen les fases previstes fins arribar a la final, amb 10.000 euros en joc per al guanyador.

Després d'una setmana intensa, en què Manu Guix, Elena Gadel i Marc Bala han triat les cinc millors propostes de cada artista, ara és el torn dels músics o bandes originals, que aquesta setmana seleccionaran la seva versió preferida. D'aquesta manera, fins divendres, cada dia sortirà escollit un dels cinc finalistes de "Cover".

Per començar, avui Nil Moliner farà la seva tria entre Aliena, Ghatta i Dbeet, Ron de Oro, Milton Salazar i Conde. Demà, dimarts, Els Amics de les Arts seleccionaran el seu millor "cover" entre Bloom, Bisuri, Amuletfolk, G'beats, i Anna i Arnau. Dimecres, el grup Buhos haurà de decidir-se entre les propostes d'Irene Colmenero, Marïe Pratt trio, Big Mouthers, Obstinats i Narciso Valenzuela. Dijous, la cantautora Suu escollirà la seva proposta preferida entre Joan Tena, Mels, Fescat Goes Punk, Bertu Pujades i Underheadcovers. I divendres, Els Pets triaran el seu finalista entre les versions de Pol Sanchez, Irene Ferioli, Bucòlic, Mireia i Òscar, i Roger Mir.

D'aquesta manera, divendres s'arribarà als cinc finalistes de "Cover". I el mateix dia s'obrirà la votació popular per triar la millor versió. Per decidir qui guanya el concurs, l'audiència tindrà temps per votar fins dijous 3 de desembre, el dia que s'emetrà la final de "Cover" en directe amb els cinc finalistes, dels quals només un guanyarà els 10.000 euros de premi.

Per seguir els continguts del programa, es van publicant a través de les xarxes socials de TV3 i l'Instagram del programa, i també estan disponibles a TV3alacarta i al canal de TV3 a YouTube. La votació final es farà a través del web i l'app de TV3.

#ApostaDigitalTV3

"Cover", una producció de TV3 amb col·laboració de Mamba Mèdia, és una de les cinc produccions audiovisuals dissenyades exclusivament per a l'entorn digital, en una forta aposta de Televisió de Catalunya per arribar a noves audiències amb nous formats i noves maneres de distribuir els continguts de la cadena.

 

tv3.cat/cover

instagram.com/covertv3

#CoverTV3

Anar al contingut