Dijous, a partir de les 18.00

Aquesta setmana, a "Efecte wow", es pot entrenar un pop?

Demà, a les 18.00, el Super3 estrena el quart capítol d'"Efecte wow", un programa d'experiments dirigit i presentat pel físic i divulgador científic Dani Jiménez. Aquesta setmana, després que el cantant Miki Núñez aconseguís trencar el vidre amb la veu, l'equip del Dani es planteja demostrar que un pop es pot entrenar.

El resultat, a partir d'aquest dijous, en exclusiva a les plataformes digitals, al YouTube i a l'Instagram del Super3.

Entrenant un pop, a "Efecte wow", al Super3.
Entrenant un pop, a "Efecte wow", al Super3.

El pop és un dels animals més intel·ligents que hi ha. Alguns estudis demostren que els pops, igual que els gossos, poden reconèixer persones, i fins i tot aprendre a fer certes accions. El Dani està disposat a demostrar-ho experimentalment i per això, amb el seu equip, comença una aventura que els portarà a pescar i a ensenyar a una parella de pops amb un resultat final inesperat.

A cada capítol, l'equip de l'"Efecte wow" , amb el Dani, la Bet, el Jordi i la Pat, porten la ciència al límit i mostren reptes extrems d'una manera espectacular: des d'aconseguir entrar dins d'un globus fins a dormir despullats en un iglú, passant per fer explotar un vàter amb un metall explosiu o construir una bobina de Tesla de més de 1.500.000 volts i no morir en l'intent. També hi participen personatges com el cantant Miki Núñez, el grup Els Catarres, el cuiner Marc Ribas, la banda Buhos, el professor de fitnes Cesc Escolà, la jove cuinera Paula Alós, l'influencer David its Me o el meteoròleg Tomàs Molina, que acompanyen l'equip del programa per aconseguir els seus reptes.

"Efecte wow" és el primer projecte digital del Super3, que s'emet exclusivament a les plataformes digitals (web, app per a dispositius mòbils i televisió connectada), al YouTube i a l'Instagram del canal infantil, on cada dijous a les 18.00 s'estrena un capítol. A més de l'emissió del programa, durant tota la setmana es van publicant més continguts al voltant de l'experiment i la participació dels convidats a les plataformes i les xarxes del Super3. Entre aquestes peces, destaquen el "Test wow", amb entrevistes curtes als convidats, que expliquen la seva experiència al programa, i el "Challenge wow", un experiment científic perquè els més joves s'expressin amb la ciència. També hi haurà moments divertits, preses falses, confessions a la càmera, èxits i fracassos, entre altres materials que permetran descobrir totes les interioritats del programa.

"Efecte wow" és una producció de TV3, amb la col·laboració de CreaCiència i la participació del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

 

super3.cat/efectewow

youtube.com/super3

instagram.com/super3

 

#EfectewowSuper3

 

Anar al contingut