Aquest estiu, la Família del Super3 portarà el seu espectacle al Festival Terramar de Sitges i al Festival de Cap Roig

Després de recórrer el territori amb la Festa dels Súpers On Tour, l'espectacle "La Família del Super3 a l'Illa de les Tortugues" es podrà tornar a veure aquest estiu en dues ocasions més. El 21 de juliol, aquesta gran posada en escena de la Família del Super3 passarà pel Festival Terramar de Sitges i el 17 d'agost, pel Festival de Cap Roig. En tots dos casos, les entrades ja estan a la venda.

"La Família del Super3 a l'Illa de les Tortugues" va ser l'espectacle central de la Festa dels Súpers On Tour, que va passar per Barcelona, Tarragona, Lleida i Blanes. Aquest estiu, els súpers i les seves famílies tenen dues noves oportunitats per gaudir d'aquesta proposta visualment espectacular amb les cançons més conegudes de la Família del Super3. El 21 de juliol, l'espectacle es podrà veure al Festival Terramar de Sitges, que aquest any celebrarà la seva segona edició. I el 17 d'agost, "La Família del Super3 a l'Illa de les Tortugues" recalarà al Festival de Cap Roig de Calella de Palafrugell dins de les propostes del Cap Roig Mini.

A l'espectacle "La Família del Super3 a l'Illa de les Tortugues", la Nenúfar, la Matoll, l'Àlex, el Pau, el Fluski, el Dan, la Pati Pla, el Sr. Pla i el Rick protagonitzen una història plena de música i aventures, centrada en valors com la sostenibilitat, el respecte per la natura, el treball en equip i la confiança en els altres.

 

super3.cat

super3.cat/superactivitats

facebook.com/clubsuper3

Anar al contingut