Dissabte, "El suplement", amb Roger Escapa, des del Liceu.
Dissabte, "El suplement", amb Roger Escapa, des del Liceu.

Aquest dissabte, especial d'"El suplement" des del Gran Teatre del Liceu

Dissabte, 15 de juny, "El suplement", amb Roger Escapa, farà un programa especial des del Gran Teatre del Liceu titulat "Omplim el Liceu", amb actuacions del Cor Jove de l'Orfeó Català; la soprano Sara Blanch i el baríton Josep Ramon Olivé; els cantants Judit Neddermann; Núria Graham; Roger Mas, i el grup Mishima. També assistiran a la cita la parella d'actors David Verdaguer i Maria Rodríguez, el mentalista Luis Pardo i l'activista cíborg Heil Harbisson.

L'especial comptarà amb la participació dels periodistes Toni Cruanyes i Laura Rosel, i dels anteriors presentadors d'"El suplement", Sílvia Cóppulo i Xavier Solà.

A les 10.30, Roger Escapa abandonarà els estudis de Catalunya Ràdio de la Diagonal acompanyat de Pedro Pardo i Albert Galceran, "Els homes clàssics", per dirigir-se cap al Liceu on l'esperaran més de 1.500 oients que s'han inscrit prèviament i que tindran la sort de gaudir de l'espectacle.

La transmissió començarà a les 11.00, amb la primera actuació del Cor Jove de l'Orfeó Català que interpretaran el "Carnevale di Venezia", de Rossini. A continuació, Pedro Pardo i Albert Galceran, "Els homes clàssics", i el cuiner i gastrònom de capçalera del programa, Pep Nogué, de la secció "L'arca de Nogué", jugaran amb el piano i el públic.

Seguirà el Cor Jove, amb una segona actuació conjunta amb Judit Neddermann, en què interpretaran el tema "No volem més cops" de la cantant de Vilassar de Mar, a qui Escapa entrevistarà abans de rebre la periodista Sílvia Cóppulo, directora i presentadora del programa "El divan", de Catalunya Ràdio i TV3, i que va dirigir i presentar "El suplement" entre el setembre del 2011 i el juliol del 2015.

No hi faltarà l'òpera: a partir de les 11.30, hi haurà una actuació i entrevista la soprano Sara Blanch i el baríton Josep Ramon Olivé, acompanyats del mestre Pardo al piano. I a partir de les 11.40, la quarta actuació amb Judit Neddermann, Núria Graham i Roger Mas, que interpretaran el tema "La ci darem la mano", de Don Giovanni. "El suplement" tancarà la primera part amb la participació de Miqui Puig, del programa "Pista de fusta" d'iCat, que parlarà dels artistes que haurien d'haver actuat al Liceu i que no ho han fet fins a dia d'avui.

La segona part, a partir de les 12.05, començarà amb l'entrevista de Roger Escapa i el periodista Toni Cruanyes a Neil Harbisson, artista i activista ciborg, i cofundador de la Cyborg Foundation. A continuació, s'entrevistarà la parella d'actors David Verdaguer i Maria Rodríguez, que protagonitzen la pel·lícula "Els dies que vindran" i que faran de conillets d'índies en la sessió d'hipnosi que vindrà després, del mentalista Luis Pardo, que presenta l'espectacle "Secretos", a la Sala Ars de Barcelona fins al 27 de juliol.

A partir de les 12.35, serà el torn del grup Mishima. Enguany celebren 20 anys en escena i ho volen celebrar amb els oients d'"El suplement". Roger Escapa i la periodista Laura Rosel conversaran amb David Carabén, Marc Lloret, Alfons Serra, Xavi Caparrós i Dani Vega. Mishima ha escollit per a l'ocasió dos dels seus temes més especials "L'ombra feixuga" i "Qui més estima", que interpretaran abans i després de l'entrevista.

A les 12.55, Roger Escapa parlarà amb Xavier Solà, realitzador del programa "La nit dels ignorants 3.0", de Catalunya Ràdio, que va posar en marxa "El suplement" el 1988 i el va dirigir durant vint temporades, fins al 2009. L'especial tancarà amb la foto del de l'equip del programa, amb els col·laboradors i els artistes a l'escenari.

El programa "El suplement" s'emet els dissabtes i diumenges, de 6.00 a 13.00, a Catalunya Ràdio.

catradio/suplement
facebook.com/elsuplement
twitter.com/elsuplement
instagram.com/elsuplement
spotify.com/elsuplement

Anar al contingut