Aquest dijous es podran fer les inscripcions per a l'acció participativa protagonitzada per la família del Super3, el 24 de febrer, al CosmoCaixa

La família del Super3 i Tintín uniran les seves forces al Cosmocaixa pel foment de la ciència el diumenge 24 de febrer. El punt de partida és la història "La Lluna Biri" en què la família del Super3 farà creure al Biri Biri que viatja a la Lluna perquè pari de plorar. Aquest dijous, 14 de febrer, els súpers i les seves famílies ja podran formalitzar online la inscripció gratuïta per assistir a l'acció participativa que tindrà lloc al CosmoCaixa, coincidint amb l'exposició "Tintín i la Lluna", que commemora el 50è aniversari de la primera missió tripulada a aquest satèl·lit. Els súpers que hi assisteixin s'hauran de disfressar amb algun motiu relacionat amb l'espai i es podran fer una fotografia amb el Biri Biri, el galàctic extraterrestre que acompanya la família del Super3.

Avui s'ha estrenat al canal Super3, i a totes les seves plataformes digitals (web, app i televisió connectada), la història "La lluna Biri", en què "La família del Super3" farà creure al Biri Biri que viatja a la Lluna perquè pari de plorar. En realitat, la família del Super3 ha construït una Lluna falsa a l'hivernacle i necessita l'ajuda dels súpers per fer creïble l'engany. Per això els demanarà que es disfressin amb motius relacionats amb l'espai (d'astronauta, de Biri, de meteorit, d'estrella...) i acudeixin al CosmoCaixa el diumenge 24 de febrer, on els espera el set televisiu de la Lluna amb el Biri Biri, la família del Super3 i un munt d'activitats, entre les 10.00 i les 20.00, com l'exposició "Tintín i la Lluna".

 

Inscripció prèvia per assistir-hi

Per assistir a aquesta acció participativa, caldrà inscriure's prèviament al web del CosmoCaixa, a partir de les 10 del matí de dijous, 14 de febrer. A més, tots els interessats a assistir-hi podran consultar tota la informació al web del Super3, on també trobaran vídeos de la història "La Lluna Biri" i tutorials de com disfressar-se. Els súpers que s'hagin inscrit per assistir el 24 de febrer a aquest esdeveniment del Super3 al CosmoCaixa, hauran d'anar disfressats amb algun motiu relacionat amb l'espai i es podran fer una foto amb el Biri Biri. A més, els súpers que enviïn la seva foto disfressats a super3.cat tindran la possibilitat de formar part del pròxim videoclip del Super3, basat en la cançó "3, 2, 1... amunt!", que canten la Pati Pla i el Biri Biri.

 

Una jornada plena d'activitats

A més de fer-se una foto amb el Biri Biri o visitar l'exposició "Tintín i la Lluna", els súpers que assisteixin el 24 de febrer al CosmoCaixa podran participar en moltes activitats especials, com assistir a les diferents sessions programades al llarg del dia del concert "Ballant damunt la Lluna" de Reggae per Xics-The Penguins i als passis de la pel·lícula "Les fases de la Lluna" al Planetari. També podran participar en diversos tallers per construir una nau espacial amb LEGO Education Robtix, pintar-se la cara com el Biri Biri o fer les farinetes d'en Biri Biri (slime). A més, a la Plaça de la Ciència, els súpers podran fer xocar els anells de Saturn, amb uns autos de xoc amb pneumàtics reciclats i rodes;  jugar al parc de joc de taula amb materials reciclats ECOJUGA o participar en els tallers de llançament de coets.

Totes aquestes activitats estan recomanades per a nens i nenes de fins a 12 anys. En cas de condicions meteorològiques adverses, l'organització es reserva el dret a cancel·lar les activitats previstes a la Plaça de la Ciència.

 

super3.cat

super3.cat/lallunabiri

facebook.com/clubsuper3

 

Anar al contingut