El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent, acompanyat del president del RACC, Josep Mateu, i de la cap de Continguts d'Infantils de …
El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent, acompanyat del president del RACC, Josep Mateu, i de la cap de Continguts d'Infantils de 3Cat, Laia Servera.

Aquest cap de setmana, el Circuit de Barcelona-Catalunya acollirà la segona edició de la fira e-Mobility Experience, amb la participació del SX3

Aquest migdia, el Circuit de Barcelona-Catalunya ha acollit la presentació de la segona edició de l'e-Mobility Experience, que tindrà lloc aquest cap de setmana entrant, els dies 7 i 8 d'octubre. Després de l'èxit de la primera edició, aquest any torna a comptar amb les principals marques de vehicles elèctrics, amb l'objectiu de convertir-se en la fira de mobilitat sostenible més important del sud d'Europa.  

El SX3 participa a l'e-Mobility amb l'actuació dels BETA i amb activitats exclusives per als nens i nenes amb el carnet del SX3. D'aquesta manera, se suma a la conscienciació de les generacions més joves cap a la mobilitat sostenible. 

El conseller d'Empresa i Treball i president del Circuit de Barcelona-Catalunya, Roger Torrent i Ramió, ha presidit l'acte de presentació de l'e-Mobility Experience aquest migdia a les instal·lacions del Circuit de Barcelona-Catalunya, acompanyat del president del RACC, Josep Mateu i Negre, i de la cap de Continguts d'Infantils de 3Cat, Laia Servera.  

Durant l'acte, el conseller Torrent ha assegurat que l'e-Mobility "serà la fira de referència del sud d'Europa" i aquesta segona edició "seguirà l'èxit de la primera, a la qual van assistir 15.173 persones, es van realitzar més de 4.000 proves de vehicles i es va comptar amb més de 30 expositors". Roger Torrent també ha destacat que l'e-Mobility "aglutina els tres valors claus del pla estratègic del circuit: més sostenible, més vinculat a la indústria de l'automoció i un esdeveniment d'oci i familiar". 

En la seva intervenció, la cap de Continguts d'Infantils de 3Cat, Laia Servera, ha destacat la col·laboració del SX3 amb l'e-Mobility: "Hi serem perquè ens ho creiem. L'e-Mobility Experience i el SX3 tenim valors compartits de foment de la mobilitat elèctrica i sostenible. És un dels nostres valors fundacionals i no hi podíem faltar" 

 

El SX3 a l'e-Mobility   

En aquesta segona edició de la fira, destaca la col·laboració del SX3, que hi participarà amb els components de la ficció "BETA", la Lola, la Kai, el Grau i el Jan, que diumenge gravaran un "Betapodcast" en directe des del circuit i hi presentaran una actuació musical.  

Durant l'e-Mobility, l'entrada serà gratis per als nens i nenes amb el carnet del SX3, que podran participar en una activitat exclusiva per als súpers (podran provar un circuit de motos elèctriques i e-drives). 

A més, hi haurà una trobada amb l'streamer Norman López per als guanyadors del concurs del SX3, que tindran la possibilitat de provar un simulador de cotxes, assistits pel mateix Norman. 

Durant el cap de setmana, també hi haurà altres activitats infantils, com un circuit de formació viària amb el RACC, inflables, un taller creatiu de manualitats sostenibles, un concurs de dibuix i jocs gegants de fusta tradicionals. 

 

L'e-Mobility, un esdeveniment experiencial amb activitats participatives   

L'e-Mobility Experience és una fira de caràcter experiencial amb presència de les principals marques de tot tipus de vehicles: cotxes, motos, patinets i bicicletes elèctriques. La fira té un doble objectiu: impulsar la compra de vehicles elèctrics a través d'un esdeveniment totalment experiencial, en què els visitants poden provar les principals marques de vehicles elèctrics en un entorn únic, i conscienciar les generacions més joves cap a la mobilitat sostenible.   

Les marques que participaran en aquesta edició de la fira són: Circutor, CITIMOB, CUPRA, EBRO, Ecobike, Eleglide, FELO moto, Floox, Ford, Hispano Suiza, Husqbarna, KEMPOWER, KTM, Lexus, Maquina motors, Nissan, Polestar, Porsche, RACC, Ray, Reale Seguros, Renault, Silence, Tesla, Torrot, Toyota, Utron Racing, Vega Charges, Yamaha, Yotsuba motos i Zeroid.  

Enguany, hi tornaran a haver els circuits de motos, patinets i bicicletes, i es podran provar un simulador de motos i un simulador de cotxes, a més de karts elèctrics. També hi haurà taules rodones i una zona gastronòmica amb música en directe.  

Els assistents podran provar al circuit vehicles de Lexus, Toyota, Nissan, Tesla, CUPRA i Polestar, mentre que les proves de cotxes a zones interurbanes sense entrar al circuit les faran Renault i Porsche. Pel que fa a les proves de motos, les faran Silence, Ray, Yamaha, Felo moto i Maquina moto i, per a nens i nenes, Torrot, Husqvarna,  KTM i Yotsuba moto. Les de bicicletes, les faran Ecobike i Yamaha. 

  

#NouSX3 

Anar al contingut