Aquest cap de setmana, a "Kukurota", els nius més bonics i els animals més grossos

El programa més salvatge del canal Super3 dedicarà els capítols d'aquest cap de setmana als animals casolans i als gegants. Presentat per Pau Ferran, "Kukurota" s'emet el dissabte i el diumenge, a les 20.30, al canal Super3.

Aquest cap de setmana, al programa d'animals del canal Super3 "Kukurota", es mostraran dos tipus d'animals: els que viuen en els nius més bonics i els que són més grossos.

Els casolans (dissabte 14, a les 20.30)

En aquest capítol es mostraran els nius més guapos de la natura i els que viuen allà dins: les cries i els pollets. Perquè no només hi ha nius d'ocells… a part de corbs marins, albatros, flamencs, cigonyes o cabussons, també es podrà veure castors, porcs senglars, peixos, cucs de seda i els seus nius. Es descobrirà un secret de les meduses, en el rànquing es veuran els animals que tenen més taques del món i es coneixerà l'animal desaparegut de la setmana: el liopleurodon, un autèntic monstre marítim que va viure a la Terra fa milions d'anys.

Els gegants (diumenge 15, a les 20.30)

En el 'Kukurota' de diumenge farà un repàs dels animals més alts, més pesants, més llargs i, en definitiva, més gegants que hi ha la natura. Es veuran des de mamífers enormes com elefants, hipopòtams o llúdrigues gegants, fins a invertebrats descomunals com les taràntules Goliat o els crancs gegants; passant per rèptils com les anacondes i peixos com els taurons balena. En el concurs es plantejaran si les cigonyes són mudes, en el rànquing es veuran els animals que porten les crestes més guapes i en la secció de l'animal desaparegut es recordarà l'ur: un bou que tenia unes banyes llarguíssimes.

super3.cat/kukurota

Anar al contingut