la Mar i el Gregorio, pares de l'Antonio, amb Gemma Nierga
la Mar i el Gregorio, pares de l'Antonio, amb Gemma Nierga
Diumenge, a les 22.45

Antonio Pampliega, el segrest, a "Els meus fills"

El diumenge, 1 de novembre, a les 22.45, TV3 emetrà el cinquè capítol d'"Els meus fills", el programa, dels mateixos creadors d'"Els meus pares", en què la periodista Gemma Nierga es proposa descobrir com són les relacions entre pares i fills quan les circumstàncies no semblen les més fàcils. Un programa ple històries molt emotives, amb una gran dosi de superació personal

Antonio Pampliega: quan et segresten el fill

Com deu ser rebre una trucada telefònica en què es comunica que el segrest d'un fill o filla per membres d'Al-Qaeda? Hi ha algú preparat per suportar durant mesos la incertesa de no saber si un fill és viu o mort?

En aquest capítol, Gemma Nierga es desplaça a Madrid per parlar amb la Mar i el Gregorio, pares del fotoperiodista Antonio Pampliega, un reporter de guerra que va estar segrestat durant 299 dies per milicians d'Al-Qaeda, a Síria.

Amb ells Gemma Nierga ha parlat de les seves pors durant el segrest i de com viuen que el seu fill no hagi abandonat la professió i segueixi viatjant a zones en conflicte. 

El programa també ha pogut compartir aquesta duríssima experiència, per primera vegada, amb tres persones segrestades: amb Antonio Pampliega, amb Albert Vilalta, cooperant d'una caravana solidària, segrestat el 2009 durant nou mesos, i amb Mone Serra, segrestada el 2011 durant 21 mesos, quan treballava per Metges sense Fronteres.

tv3.cat/elsmeusfills
Anar al contingut