Res és impossible_T3_C6_TRICICLE
Antonio Díaz amb El Tricicle
DIJOUS, A LES 22.05

Antonio Díaz fa d'amfitrió d'El Tricicle a l'últim capítol de la temporada de "Res és impossible"

Demà, a les 22.05, TV3 emetrà el darrer capítol de la nova temporada de "Res és impossible", amb Antonio Díaz. L'il·lusionista farà d'amfitrió d'El tricicle en un programa que recollirà els millors moments de la temporada.

Tot seguit, a les 23.05, TV3 recuperarà el capítol de "Res és impossible" en què Antonio Díaz viatja a Manchester, on presenta els seus millors trucs de màgia.

Al darrer episodi de la temporada l'Antonio Díaz rebrà la visita sorpresa d'El Tricicle. En Joan Gràcia, en Carles Sans i en Paco Mir volien sumar-se a les festes al jardí de casa l'Antonio, però arriben tard, ja que just fa un dia que l'il·lusionista ha reprès el seu xou "Nada es imposible". El mag torna d'aquesta manera a l'escenari del Teatre Victòria de Barcelona, sent el primer espectacle de gran format de l'Estat que obre les portes al públic després de la situació creada per la pandèmia.

L'Antonio aprofita l'avinentesa per rememorar amb ells els millors jocs de màgia de l'estiu i les reaccions més divertides dels convidats que han desfilat per casa  seva. A més, el Mago Pop té reservat un número de màgia molt especial per a aquest trio d'humoristes amb qui té un vincle molt particular.

I després, Antonio Díaz viatja a Manchester

En aquesta entrega de "Res és impossible" conviden El Mago Pop a les instal·lacions del Manchester City per conèixer un dels seus ídols de sempre: Pep Guardiola. Allà també es troba amb Kun Agüero. Abans de reunir-se amb el Pep i els seus jugadors, l'Antonio es veurà sorprès per una ciutat amb una personalitat obrera molt definida i llar d'un dels genis més importants del segle XXI, Alan Turing, pare dels ordinadors i matemàtic brillant amb un paper clau a la Segona Guerra Mundial, gràcies a les seves habilitats en l'àrea d'encriptació, al qual dedicarà un truc homenatge.

Les audiències de la temporada

El "Res és impossible" d'aquesta temporada ha acumulat una mitjana de 350.000 espectadors i una quota de pantalla del 17,7%. A més, ha obtingut una audiència acumulada de 1.684.000 espectadors, que en algun moment han connectat amb el programa. Tots els capítols han estat líder de la seva franja.

Pel que fa al panel qualitatiu de GFK, el programa obté una bona valoració mitjana, amb 8,3 punts sobre 10.
També s'han fet més de 162.000 reproduccions de vídeo, en directe i a la carta, obtenint una mitjana setmanal de prop de 17.620 usuaris únics i 32.520 reproduccions de vídeo. Cal destacar que aquesta és la millor de totes les temporades i duplica les xifres de l'anterior. A més, en el rànquing de programes més vistos a la carta del mes d'agost se situa en sisena posició.

tv3.cat/resesimpossible

Anar al contingut