Dijous, a les 22.15

Antonio Díaz fa d'amfitrió de Clara Segura, David Verdaguer i Sílvia Abril, en un nou capítol de "Res és impossible"

Demà, a les 22.15, TV3 emetrà el segon capítol de la nova temporada de "Res és impossible", amb Antonio Díaz. Si en anteriors entregues del programa el Mago Pop viatjava per tot el món, en aquesta edició ha decidit fer el programa a casa seva, per on desfilaran un munt d'amics i coneguts. En aquest capítol l'il·lusionista farà d'amfitrió de Clara Segura, David Verdaguer, Sílvia Abril, Ivan Labanda, la cantant Maialen Gurbindo i el grup La Pegatina.

Aquesta setmana Clara Segura i David Verdaguer visitaran Antonio Díaz a casa seva. Els dos actors, que mostren devoció pels trucs de màgia del seu amfitrió, conversaran amb ell sobre els seus plans de feina més immediats.

L'actriu Sílvia Abril també seurà al sofà de l'Antonio, amb qui parlarà de la seva faceta com a escriptora de llibres infantils. A més, el "coach" d'"Operación Triunfo" i actor de Polònia Ivan Labanda i la cantant Maialen Gurbindo li revelaran com va ser la seva relació a l'última edició del concurs.

Durant el programa, el grup de rumba i ska fundat a Montcada i Reixac La Pegatina presentarà la cançó "Cómo se hacen las flores", el primer single del seu nou àlbum, "Darle la vuelta", i la companyia barcelonina Brodas Bros oferirà un número de dansa urbana.

La nova temporada de "Res és imposible"

La pandèmia del coronavirus també ha alterat els plans de feina d'Antonio Díaz, l'il·lusionista europeu més taquiller del món. Davant la impossibilitat de viatjar arreu del món per gravar nous capítols de "Res és impossible", el mag ha decidit quedar-se a Catalunya i obrir les portes de casa seva als espectadors. Les nits dels dijous, l'Antonio, també conegut com a Mago Pop, farà d'amfitrió en una gran festa al jardí de casa, per on desfilaran un munt d'amics i coneguts, amb qui conversarà i a qui farà partícips de la seva màgia.

En aquests nous capítols, de prop d'una hora de durada, també es donarà suport a les arts escèniques. Així, cada nit, a més dels números de màgia, hi haurà actuacions musicals i algun espectacle de ball, circ o teatre.

tv3.cat/resesimpossible

 

Anar al contingut