Dissabte, a les 22.05

Antoni Castells, Rafael Vilasanjuan, Joan Gaspart i Pepe Colubi, al "Preguntes freqüents"

Demà, a les 22.05, a TV3, "Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig, per omplir les nits de dissabte d'informació rigorosa, mirada alternativa i entreteniment vinculat a l'actualitat. Serà amb Antoni Castells, director mèdic de l'Hospital Clínic; Rafael Vilasanjuan, director d'anàlisi de l'Institut de Salut Global de Barcelona; Joan Gaspart, expresident del Barça i també expresident de turisme de Barcelona; el periodista Pepe Colubi, i l'actuació musical anirà a càrrec de la banda Aiala.

Cristina Puig
Cristina Puig

Cristina Puig, a "Preguntes freqüents", entrevistarà Antoni Castells, director mèdic de l'Hospital Clínic, i Rafael Vilasanjuan, director d'anàlisi de l'Institut de Salut Global de Barcelona, la setmana que les UCI catalanes estan a punt del col·lapse. Amb ells es parlarà de la distribució de les vacunes contra el coronavirus, de l'evolució de la pandèmia i de si calen o no més restriccions.

També s'analitzarà la decisió del TSJC que, ara com ara, manté les eleccions pel 14F i no en permet l'ajornament. En canvi, les eleccions a la presidència del Barça es mantenen per al 7 de març. El programa en parlarà amb Joan Gaspart, expresident del club i també expresident de turisme de Barcelona.

Ara que Pepe Colubi està a punt de publicar la novel·la inspirada en la seva joventut, "Dispersión", el periodista oferirà la seva particular visió del moment actual.

Es comptarà amb les col·laboracions de Quico Sallés i Pilar Rahola, que debatrà amb Alejandro López-Fonta.

L'actuació musical anirà a càrrec de la banda Aiala, que interpretarà la cançó "Fighting and learning".

A les cadires de periodistes hi haurà Odei A.-Etxearte, Cristina Farrés, Jordi Panyella i Roger Palà.

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut