Antoni Castells assegura que donaria suport a la independència si la situació amb Espanya es manté

Ho ha afirmat a l'entrevista de l'espai de Catalunya Informació "Polièdric", amb Martí Farrero, que s'emet aquest vespre a dos quarts de deu

L'exconseller d'Economia i Finances, Antoni Castells, es torna a allunyar de la direcció del seu partit, el PSC, i assegura que seria partidari de la independència de Catalunya si l'alternativa és mantenir la situació actual dins d'Espanya. Durant una entrevista que podreu sentir íntegrament a l'espai de Catalunya Informació "Polièdric", amb Martí Farrero, Castells ha declarat: "Indepèndencia sí o no? Depèn de l'alternativa. Si l'alternativa és seguir com fins ara: independència sí".

Davant dels plantejaments federalistes del PSC, Antoni Castells s'ha mostrat molt escèptic i assegura que ara l'objectiu ha de ser obtenir en les pròximes eleccions una amplíssima majoria del dret a decidir, on el PSC també hi tingués cabuda.

L'exconseller d'Economia ha afirmat que no està d'acord amb la decisió de Pere Navarro de no defensar el referèndum per la independència. És més, Castells ha refermat que: "En aquests moments hi ha d'haver a Catalunya una consulta i després hem de poder parlar amb l'Estat, i ha de ser aquest el que mogui peça". L'exconceller ha afegit: "Nosaltres no diem que no a la independència".

Castells ha marcat encara més distàncies amb la direcció del seu partit, reclamant revisar les relacions amb el socialisme espanyol des de zero, abans de qualificar de presoners de la disciplina de grup els diputats del PSC a Madrid.
Antoni Castells ha conclòs que el nacionalisme que sempre ha fet mal és l'espanyol. L'entrevista s'emet aquest vespre al Polièdric a partir de dos quarts de deu.



http://www.facebook.com/poliedric
http://twitter.com/elpoliedric

Anar al contingut