Roger Escapa dirigeix i presenta el programa de Catràdio "El suplement".

Anna Lewandowska i Mònica Terribas, a "El suplement" 

Aquest dissabte, 16 de setembre, "El suplement", programa que dirigeix i presenta Roger Escapa, conversarà amb l'esportista Anna Lewandowska, dona del futbolista del Barça Robert Lewandowski. I la periodista Mònica Terribas torna a Catràdio amb un espai de reflexió i anàlisi mensual.  

Al programa "El suplement" de dissabte, Roger Escapa entrevistarà Anna Lewandowska, karateka professional, nutricionista, emprenedora i empresària, tot i que molta gent la coneix per ser la dona que va fer que Robert Lewandowski fitxés pel Barça. Amb ella parlarà d'esport, del ball de la bachata, de maternitat, i també una mica de futbol.  

A més, torna a Catalunya Ràdio la periodista Mònica Terribas amb un espai de reflexió i anàlisi mensual a "El Suplement". Fa just 10 anys presentava la seva primera temporada al capdavant d'"El Matí de Catalunya Ràdio".  

I diumenge, conversa amb Xantal Llavina, realitzadora del programa de Catràdio "Revolució 4.0", després de superar un càncer de mama que li ha canviat la manera de veure i de viure el món. Una malaltia que li van diagnosticar quan s'estava separant de la seva exparella. Explicarà com ho ha viscut i quins nous projectes radiofònics està preparant. I, per acabar, l'actor Pere Arquillué serà el convidat que aquest cap de setmana passa per la secció "L'eclipsi", un nou espai d'entrevistes a les fosques.  

"El suplement", que dirigeix i presenta Roger Escapa, s'emet els dissabtes i diumenges, a Catràdio, de sis del matí a una del migdia. 

Anar al contingut