Anna Guitart conversa amb tres joves poetes, a "Tot el temps del món"

Dilluns, a les 22.00, al 33, una altra edició de "Tot el temps del món", l'espai en què cada setmana Anna Guitart conversa sense rellotge amb un gran nom de les lletres. La setmana en què comença el Festival Barcelona Poesia, aprofita per conversar amb tres joves poetes que acaben de presentar nou poemari: Sílvia Bel Fransi, Silvie Rothkovic i Laia Martínez i López.

En el cas de Sílvia Bel Fransi, presenta "Deixar anar. Soliloqui en mi sostingut", el seu quart poemari. I el que ha fet és precisament això, s'ha deixat anar. Als 35 anys ha volgut mirar-se als ulls i abandonar els masoquismes i l'angoixa dels amants. Parla d'amor, de fronteres, de límits, de culpes, de llibertat, de la seva versió de llibertat.

Silvie Rothkovic és poeta i músic. De fet, en la seva obra és molt present la música clàssica i la història de l'art del segle XX. Pel seu quart poemari ha triat una frase de l'escriptor John Cheever, "La nit que és dins el dia". I el que fa és transportar-nos a un bosc nòrdic, ple d'animals, de neu, de sorolls... Porta el lector a la foscor, a la nit, a un univers que també vol apropiar-se de la llum i del dia.

Laia Martínez i López és traductora, poeta i músic. És la meitat del duet de música electrònica Janski, que fa "electroverse". En la seva obra sempre n'és protagonista l'amor, també en el seu cinquè poemari: "Venus Volta", en què parla de com l'amor ens posseeix i de com ens pot ajudar a fer la revolució.

"Deixar anar. Soliloqui en mi sostingut"
Sílvia Bel Fransi
Viena Edicions

"La nit que és dins el dia"
Silvie Rothkovic
LaBreu Edicions

"Venus volta"
Laia Martínez i López
Lleonard Muntaner Editor

"Tot el temps del món" és un programa de Televisió de Catalunya, en què cada setmana Anna Guitart entrevista un gran nom de les lletres. Autors nacionals i internacionals conversen sense rellotge en aquest programa, que vol ser un homenatge a la paraula, a la reflexió, a la conversa pausada i, sobretot, al valor de la literatura.

Localitzades en espais naturals, les entrevistes pivoten sobre l'obra recent dels seus autors. Tots tenen entre mans una nova obra que han presentat fa poc als lectors.

tv3.cat/toteltempsdelmon

Anar al contingut