"Al cotxe"
"Al cotxe"
DILLUNS, A LES 23.00

Anna Bertran i Tomeu Penya, "Al cotxe"

Dilluns, 22 de juliol, s'emetrà el capítol 74 d'"Al cotxe", a les 23.00, a TV3, després de "Les de l'hoquei". Els convidats d'aquesta setmana "Al cotxe" són Anna Bertran i Tomeu Penya.

Anna Bertran: "Ara mateix, si m'imagino una realitat amb fills, sé que no seria feliç."

Anna Bertran col·labora cada setmana al "Control T". Puja "Al cotxe" i l'Eloi Vila la porta fins al Masnou.

L'actriu repassa la seva carrera teatral i televisiva, recorda el seu pas pel "Polònia" i explica que, amb el temps, ha après a conviure amb la inestabilitat d'aquesta professió. Diu que sempre es mira la vida amb sentit de l'humor i ho demostra en una conversa profunda i molt divertida. Parla de les dones humoristes, de feminisme i del procés de fer-se gran. I, al final, fa una reflexió interessant i valenta sobre la maternitat, sobre el significat de crear i el compromís de l'artista amb la seva feina.

Tomeu Penya: "Vaig tenir un tumor a les cordes vocals, vaig perdre la veu i he hagut de tornar a aprendre a parlar."

Tomeu Penya està fent promoció del seu últim disc. Puja "Al cotxe" a Catalunya Ràdio i l'Eloi Vila l'acompanya fins a TV3.

El cantant aprofita la publicació del seu últim disc per fer balanç de la seva trajectòria. Recorda els seus inicis com a músic de "conjunt" a Mallorca i com els seus pares, que eren pagesos, van voler que tingués una bona formació musical des que era ben petit. Parla d'una vida lligada a la música, de l'amor i el desamor, de la pèrdua dolorosa del seu germà i dels problemes de salut que ha tingut els últims anys.

twitter.com/alcotxetv3

spotify.com/alcotxetv3

#AlcotxeTV3

Anar al contingut