Àngel Ros cedirà espais per a la consulta del 9-N i hi col·laborarà totalment mentre sigui legal

L'alcalde de Lleida ho ha dit en declaracions a Catalunya Informació, on també ha assegurat que Catalunya viu una crisi institucional profunda i que només se'n sortirà votant.

Àngel Ros ha assegurat que encara no ha rebut cap comunicat oficial de la Generalitat proposant-li els espais municipals que s'utilitzaran per a la consulta, però que no tindrà cap problema a cedir-los. Ho farà perquè creu que la consulta, ara mateix, entra dins la legalitat. Ho ha dit al Catalunya al dia Lleida, de Catalunya Informació.
 
Ros ha destacat que "és bastant obvi; els que tenim una responsabilitat de govern, sigui de govern local o un altre govern, hem de complir les lleis i fer complir les lleis. Per tant, l'Ajuntament de Lleida col·laborarà al cent per cent amb la consulta, si aquesta consulta està en un marc legal".
 
L'alcalde, que també és president del PSC, ha lamentat que la situació política s'acabi judicialitzant. Ros, a més, ha explicat que treballen amb CiU per consensuar una moció única per al ple extraordinari de demà a la Paeria de suport a la consulta.
 
Lleida celebra avui el dia més tradicional de les seves Festes de Tardor, coincidint amb Sant Miquel. Avui és festiu a la ciutat. Ros ha valorat les festes i el canvi d'escenari de les revetlles, ara a la Seu Vella de Lleida, i del piromusical que s'estrena aquesta nit i que avança que es repetirà l'any vinent.
 
Si voleu escoltar l'entrevista sencera, podeu anar aquí.
 
 
Catradio.cat/catinfo
Twitter.com/catinformacio
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut