DILLUNS, A LES 23.45

Àngel Casas i Carlota Olcina pugen "Al cotxe", amb Eloi Vila

Dilluns, 21 de gener, a les 23.45, s'emetrà un nou capítol d'"Al cotxe". En aquest episodi Eloi Vila compartirà trajecte amb Àngel Casas, un periodista que té una llarga i prestigiosa carrera, i una actriu, Carlota Olcina, que, malgrat la seva joventut, també pot presumir de currículum

Dilluns, 21 de gener, s'emet el capítol 51 d'"Al cotxe", després de "Benvinguts a la família" i "Natura sàvia". Eloi Vila conversarà amb el periodista Àngel Casas i amb l'actriu Carlota Olcina.

Àngel Casas: "Amb 7 o 8 anys sortia al balcó de casa amb un micro i un altaveu per retransmetre el que passava pel carrer."

Àngel Casas, que acaba de publicar "Nadal? No, gràcies!", puja "Al cotxe" i l'Eloi Vila l'acompanya fins al barri de Sants, on s'inspira per escriure un nou llibre.

El veterà periodista repassa la seva trajectòria: els inicis a Ràdio Joventut, les col·laboracions a diferents mitjans de comunicació, els programes de televisió on va entrevistar grans estrelles internacionals i la seva passió per escriure. Recorda els orígens humils de la seva família nombrosa de Sants i com, des de ben petit, es va haver d'espavilar tot sol. Parla de la difícil conciliació entre vida professional i personal, de les parelles que ha tingut, de les filles i les netes, i admet que, tot i els errors, no es penedeix de res. Amb la ironia que el caracteritza es riu de la seva "mala salut de ferro" i fa plans per acabar una trilogia literària sobre el barri de la seva infantesa.

Carlota Olcina: "El meu pare va morir quan jo tenia 13 anys i no em va veure actuar mai. Ara ho porto bé, però això em va fer plorar molt."

Carlota Olcina protagonitza "L'habitació del costat", un dels èxits de la temporada teatral a Barcelona. L'actriu repassa el seu vincle professional amb TV3: des del seu debut a les sèries "Laberint d'ombres" i "El cor de la ciutat", quan encara era una adolescent, fins al seu paper més recent de professora carismàtica a "Merlí". Diu que a casa seva no hi havia cap tradició artística, però que la família va entendre la seva vocació. Sobretot la mare, que, després de la mort prematura del pare, sempre li ha fet costat. Diu que ara continua sent un pilar a la seva vida, exercint d'àvia del seu fill de només un any. 

 

tv3.cat/alcotxe
twitter.com/alcotxetv3

spotify.com/alcotxetv3

#AlcotxeTV3

Anar al contingut