e21-eleccions alemanyes

Ampli seguiment de les eleccions a Alemanya, a TV3 i Catalunya Ràdio

Les eleccions d'aquest diumenge a Alemanya suposaran el comiat d'Angela Merkel com a cancellera i la fi de prop de setze anys al poder que han marcat una era. TV3 i Catalunya Ràdio en faran un seguiment exhaustiu, amb programacions especials

La copresentadora del "TN cap de setmana" Cristina Riba es desplaçarà a Berlín per seguir des d'allà els comicis, tant dissabte com diumenge. A més de les cròniques del corresponsal a Berlín, Oriol Serra, hi haurà també l'enviada especial Yasmín Córdoba.

Diumenge es farà un programa especial que començarà a les 19.00, amb connexions amb les seus dels principals partits alemanys i presentat pel cap d'Internacional dels Serveis Informatius de TV3, Joan Carles Peris.

El programa comptarà amb especialistes-analistes al plató, com són la periodista alemanya Julia Macher, corresponsal que viu a Catalunya, i el professor de la UPF Klaus-Jürgen Nage, entre altres. Analitzaran què representa per a Alemanya i per a Europa la retirada d'Angela Merkel, i apuntaran les característiques de cadascuna de les coalicions que es poden formar per substituir l'actual govern format per CDU-CSU i SPD. Amb una recreació al plató del Bundestag per seguir gràficament l'evolució dels vots cada partit i el pes que implica en la constitució del Parlament.

També es podrà seguir tota la informació a través del web, xarxes, 324 i Telenotícies, així com "Els matins" i el programa "Més 324".

Catalunya Ràdio, a través del seus serveis informatius, farà un seguiment exhaustiu de la jornada electoral, amb el corresponsal Oriol Serra i l'enviada especial Mireia Sala. Al vespre, a l'emissora Catalunya Informació es seguirà en directe l'escrutini i hi haurà l'anàlisi dels resultats amb experts i el cap de la secció d'Internacional de Catalunya Ràdio, Sergi Roca.

"El matí de Catalunya Ràdio" farà una crònica prèvia aquest divendres amb un reportatge sobre la figura de la cancellera Angela Merkel, i dilluns farà connexions en directe amb el corresponsal i l'enviada especial de Catalunya Ràdio. També hi haurà la valoració dels resultats electorals amb el professor Klaus-Jürgen Nagel, amb el portaveu i director de comunicació del Parlament Europeu Jaume Duch i amb la periodista Cristina Gallach.

 

catradio.cat

tv3.cat

Anar al contingut