Futbol

Ampli seguiment de la Final de la Copa del Rei, a Esport3 i Catalunya Ràdio

Demà el canal Esport3 i Catalunya Ràdio faran un ampli seguiment, al llarg del dia, amb motiu de la Final de la Copa del Rei, que jugaran el Barça i el Sevilla, al Wanda Metropolitano a les 21.30. El partit es podrà seguir en directe a "La TdP" de Catalunya Ràdio amb Joaquim Maria Puyal i tot el seu equip.

Esport3 començarà demà a les 17.45 la programació especial dedicada a la final de la Copa del Rei amb un "Esport Club" que connectarà amb l'hotel de concentració del Barça i les Fan-Zones de Barça i Sevilla, amb un seguiment especial del desplaçament dels aficionats del Barça.

A les 20.10, quan acabi la transmissió del Girona-Reus d'hoquei patins, començarà la "Prèvia Final Copa" amb Bernat Soler, Gerard Autet, Jordi Grau i Carles Fité a plató, i connexions amb el Wanda Metroplitano on estaran desplaçats Xavi Lemus, Laura Brugués i Sebas Guim.

Tan bon punt acabi el partit, també per Esport3 començarà un "Esport Club" postpartit en què s'emetrà un ampli resum del partit, se seguiran les rodes de premsa dels entrenadors i es recolliran les opinions dels jugadors i es farà l'anàlisi del partit. Si el Barça guanyés també connectarien amb Canaletes per veure com ho celebren els aficionats.

Catalunya Ràdio

Els programes esportius de Catalunya Ràdio, "Tot costa" i "El club de la mitjanit", repassaran avui tot el que hagi dit Ernesto Valverde i també seguiran la roda de premsa de Vincenzo Montella, entrenador del Sevilla.

Demà, Catalunya informació farà un seguiment constant de la final en tots els blocs esportius. 

El "Tot gira migdia" connectarà amb Madrid, amb els enviats especials, per saber l'última hora dels dos equips i ser present al dinar oficial de la final.

I a les 16.00, el "Tot gira", amb David Clupés, faran un especial sobre la final. Serà als hotels de concentració dels dos equips, seguirà l'afició del Barça a la "fan zone" i al punt de recollida d'entrades per als seguidors culers a Ifema. També recordarà la final de les ampolles del 1968 amb l'exjugador Josep Maria Fusté, ara que es compleixen 50 anys i entrevistarà Javier Saviola, exjugador del Barça i del Sevilla.

A les 19.45 començarà "La TdP" amb Joaquim Maria Puyal i tot el seu equip, que seran com sempre els encarregats de la transmissió del partit, que començarà a les 21.30.

catradio.cat

esport3.cat

#FinalCopaE3

ARXIVAT A:
Final Copa 2018
Anar al contingut