"Els matins"
"Els matins"
DIMECRES, A LES 8.30

Alfred Bosch, conseller d'Acció Exterior, a "Els matins"

Demà dimecres, a partir de les 8.30, "Els matins", el programa dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà el conseller Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Alfred Bosch

Anàlisi de l'actualitat
Comentaran i contextualitzaran la informació del dia Antonio Baños, Gemma Ubasart i Jordi Mercader, amb la incorporació, des de Madrid, de Gemma Robles.

Els graus penitenciaris dels presos
Pendents de la proposta del grau penitenciari que es donarà als líders independentistes presos, que s'ha de fer pública aquesta setmana, el president de la Comissió de Dret Penitenciari del Col·legi d'Advocats de Barcelona, Carlos Martínez, explicarà quines condicions comporta cadascun dels règims i quan se solen aplicar.

El deute amb les entitats
Lídia Heredia també entrevistarà la secretària d'Infància, Georgina Oliva, després que les entitats d'atenció als menors hagin denunciat que la Generalitat els deu diners i això posa en risc els serveis que fan.

Robatoris als cotxes
La periodista especialista en successos Mayka Navarro parlarà del pla dels Mossos d'Esquadra per evitar robatoris dins els cotxes aparcats, durant les festes de Nadal i especialment en zones comercials.

Mentides d'estat
El programa acabarà amb Josep Ramoneda, filòsof i escriptor, i Joan B. Culla, professor d'història, que abordaran la mentida, la manipulació i l'ocultació d'informació per part dels governs dels Estats Units i de Rússia.

tv3.cat/elsmatins
facebook.com/elsmatins
twitter.com/elsmatins

Anar al contingut