Alfons Godall es compromet a no fer política si és elegit president del Barça

El vicepresident del F.C. Barcelona i precandidat a la presidència està convençut que Cesc Fàbregas tornarà al club. Ho ha dit als micròfons d'"El matí de Catalunya Ràdio"

Alfons Godall, vicepresident del Futbol Club Barcelona i precandidat a la presidència, s'ha compromès als micròfons d'El matí de Catalunya Ràdio a mantenir l'esperit catalanista del club però sense fer el salt a la política: "No renuncio al catalanisme del Barça, de cap manera. Ara, hem d'entendre que aquest és un catalanisme integrador, obert, universal, amb aquesta vocació de presència global. I a més a més, el que sí que et puc dir, clarament, és que entenc que aquests jocs o aquesta possessió que ara mateix està tenint Joan Laporta amb un peu a Can Barça i un peu en el món de la política, doncs hi hagi gent que l'amoïni i l'incomodi. Jo, des del Barça, si sóc president, si guanyo la confiança dels socis, em comprometo a no fer política".

Alfons Godall també s'ha mostrat convençut que podrà convèncer Txiki Beriguistain perquè continuï com a secretari tècnic la temporada que ve: "Txiki diu que plega, però escolta, t'ho dic clar i català: per mi, el Barça de l'any vinent, el millor Barça possible per l'any vinent, seria un Barça amb en Txiki de secretari tècnic i amb en Pep Guardiola d'entrenador. En Pep crec que ja ha manifestat la seva disponibilitat, i en referència a en Txiki, encara n'hem de parlar, però estic convençut que em veig capaç de convence'l". Godall creu que tothom ha estat una mica injust amb Txiki i que potser ell tampoc ha contribuït a vendre la seva feina.

"Tard o d'hora en Cesc tornarà"


Sobre l'actual plantilla del Barça, ha dit que tothom estaria d'acord que li caldria un parell d'ajustos, entre els quals la incorporació de Cesc Fàbregas, i s'ha mostrat confiat que el jugador tornarà al club: "tard o d'hora, en Cesc tornarà a Can Barça, i això ho tenim claríssim tots".

Sobre els possibles rivals a la presidència del Barça, Godall ha dit que Sandro Rosell té un projecte totalment alternatiu al model actual: "Crec que el model esportiu d'en Sandro és en Sandro en si mateix, i canviarà d'entrenador més sovint, i serà un model més inestable, de no tanta programació". Godall ha afegit que li agradaria conèixer el projecte de Rosell: "Si el seu pla és canviar coses, que ens expliqui quines, perquè això funciona molt bé, i si no ve a canviar res, aleshores que ens expliqui per què es presenta".

D'altra banda, també ha afirmat que seria molt positiu pel Barça recuperar Ferran Soriano, ja que la seva gestió econòmica al capdavant del club va ser exemplar.

  *Podeu tornar a escoltar l'entrevista clicant el següent link:
http://www.youtube.com/watch?v=v8Nnr7snowk

 
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut