Cristina Puig
Cristina Puig
Dissabte, a les 22.00

Àlex Arenas; Benet Salellas i Andreu Van den Eynde; Diana Riba i Laura Masvidal, a "Preguntes freqüents"

Demà, 26 de setembre, a les 22.05, a TV3, "Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig, per omplir les nits de dissabte d'informació rigorosa, mirada alternativa i entreteniment vinculat a l'actualitat.

Aquest dissabte, a "Preguntes freqüents", veurem el testimoni de Xavier Marco, que va passar dos mesos a l'UCI ingressat per la Covid-19, i s'analitzarà la situació de la pandèmia a Catalunya amb Àlex Arenas, matemàtic i investigador de la URV.

La setmana que el govern espanyol ha anunciat l'inici de la tramitació de l'indult dels presos del procés, el programa entrevistarà els advocats Benet Salellas i Andreu Van den Eynde. I també conversarà amb l'eurodiputada Diana Riba, dona de Raül Romeva, i amb Laura Masvidal, la dona de Quim Forn.

El programa abordarà la crisi oberta entre el poder judicial i el govern Sánchez per l'absència de Felip VI a l'entrega dels despatxos judicials amb l'advocat i exjutge Elpidio José Silva. Cristina Puig també parlarà amb la periodista Esperanza Escribano, autora d'una de les poques entrevistes concedides per Corinna Larsen.

L'actuació musical anirà a càrrec de Nakany Kanté, cantant africana que ha actuat aquesta setmana a les festes de la Mercè.

A més, es comptarà amb les col·laboracions de Quico Sallés i es farà un cara a cara entre Pilar Rahola i Ernest Folch.

Els periodistes convidats a les cadires de "FAQS" d'aquesta setmana seran Gemma Liñán, Israel García-Juez, Laura Aznar i Joan Julibert.

tv3.cat/preguntesfrequents
facebook.com/FAQSTV3
twitter.com/FAQSTV3
instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut