Cristina Puig
Cristina Puig
Dissabte, a les 22.05

Alejandra Matamoros, Ramiro García de Dios i Ian Gibson, a "Preguntes freqüents"

Demà, a les 22.05, a TV3, "Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig, per omplir les nits de dissabte d'informació rigorosa, mirada alternativa i entreteniment vinculat a l'actualitat. Serà amb Alejandra Matamoros, advocada de Pablo Hasél; Ramiro García de Dios, exmagistrat; Anaïs Franquesa, advocada d'Irídia, i Ian Gibson, hispanista. L'actuació musical anirà a càrrec de l'Elèctrica Dharma, que interpretarà la cançó "Tots junts vencerem".

Cristina Puig, a "Preguntes freqüents", entrevistarà Alejandra Matamoros, advocada de Pablo Hasél, per saber com està vivint el raper els seus primers dies d'empresonament. Matamoros acompanyava el músic en el moment de la seva detenció. Arran de les protestes pel seu empresonament, els incidents i les denúncies d'abusos policials, s'entrevistarà l'exmagistrat Ramiro García de Dios. També es conversarà amb Anaïs Franquesa, advocada d'Irídia - Centre de Defensa dels Drets Humans, que representa la noia que va perdre un ull durant l'actuació dels Mossos d'Esquadra dimarts.

Es parlarà amb l'hispanista Ian Gibson sobre l'auge de l'extrema dreta, de les relacions entre Catalunya i la resta d'Espanya i de la marxa del rei emèrit.

El programa analitzarà les negociacions per formar govern amb els periodistes a les  cadires, que aquesta setmana seran Jordi Barbeta, Pilar Santos i Sara González.

Hi haurà un cara a cara entre Pilar Rahola i Ernest Folch i la col·laboració de Quico Sallés.

L'actuació musical anirà a càrrec de l'Elèctrica Dharma, que interpretarà la cançó "Tots junts vencerem".

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut